Троє динамівців зіграли за збірну України проти Аргентини на Олімпіаді-2024

Троє динамівців зіграли за збірну України проти Аргентини на Олімпіаді-2024

У вівторок, 30 липня, збірна України провела заключний поєдинок на груповому етапі Олімпіади-2024, що проходить у Парижі.

На стадіоні «Парк Олімпік Ліоннез» у Ліоні підопічні Руслана Ротаня зустрічалися з командою Аргентини. Перед вирішальним туром у групі склалася така ситуація, що всі чотири команди мали по три очки, і нашій команді потрібно було перемагати південноамериканців, у складі яких грали такі зірки, як Хуліан Альварес («Манчестер Сіті»), Лукас Белтран («Фіорентина») та Ніколас Отаменді («Бенфіка»).

У стартовому складі «жовто-синіх», як і в попередніх матчах, вийшли троє представників «Динамо» – півзахисники Валентин Рубчинський, Микола Михайленко та Максим Брагару зайняли звичні позиції на полі. У першому таймі точилася загалом рівна боротьба, українці мали шанси відкрити рахунок (зокрема, удари по воротах завдавали Михайленко та Рубчинський), але не використали їх. Відразу після перерви аргентинці вийшли вперед після того, як Альмада пройшов із м’ячем від центрального кола та з-за меж штрафного майданчика влучно пробив у кут воріт. Цей гол залишався єдиним до останніх хвилин другого тайму, коли аргентинці подвоїли свою перевагу після влучного удару Ечеверрі.

У підсумку, «жовто-сині» поступаються – 0:2, і, враховуючи перемогу Марокко над Іраком (3:0), посідають третє місце у групі та залишають олімпійський турнір, не вийшовши до плейоф.

Олімпіада-2024, груповий етап, 3-й тур

Україна U23 – Аргентина U23 – 0:2

Україна U23: Фесюн, Крупський, Таловєров, Батагов, Мартинюк, Рубчинський, Криськів, Михайленко (Очеретько, 59), Хлань (Велетень, 79), Брагару (Федор, 59), Сікан (Краснопір, 59).

Аргентина U23: Рульї, Ді Чезаре, Солер (Аміоне, 67), Луан, Отаменді, Фернандес (Зенон, 67), Медіна, Альмада (Бельтран, 79), Сімеоне, Альварес (Ечеверрі, 79), Гонду (Ессе, 58).

Голи: Альмада (47), Ечеверрі (90+1).

Попереджені: Рубчинський (53), Велетень (83).

* Фото УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер