Троє динамівців у складі України U-19 з великим рахунком перемогли Чорногорію

Троє динамівців у складі України U-19 з великим рахунком перемогли Чорногорію

Після нульової нічиєї з Шотландією, у своєму другому поєдинку підопічні Олександра Петракова з великим рахунком перемогли Чорногорію – 4:0. Зазначимо, що в першому турі чорногорці зазнали нищівної поразки від англійців 0:6.

Із перших хвилин українці переважали суперника, вони володіли ініціативою, але до забитих м’ячів справа дійшла лише на п'ятій компенсованій до першого тайму хвилині. Свою команду вперед вивів Богдан Коваленко, забивши, як кажуть, «гол у роздягальню».

Після перерви наша команда розпочала ще активніші дії. А Чорногорія майже перестала виходити в контратаки, які їм вдавалися в першому таймі. Перевага підопічних Олександра Петракова незабаром утілилася в забиті м’ячі. На 56-й хвилині відзначився Дмитро Білоног, за 8 хвилин В’ячеслав Танковський довів рахунок до великого. А останню крапку в розгромі поставив Артем Габелок на 73-й хвилині.

У зустрічі взяли участь троє динамівців: Ігор Харатін та Артем Бесєдін провели на полі весь матч, а Євген Чумак вийшов на заміну на 77-й хвилині замість Танковського.

Зазначимо, що в паралельному матчі нашої групи господарка турніру Англія здобула вольову перемогу над Шотландією 2:1, поступаючись по ходу зустрічі 0:1.

Тепер доля першого місця у групі та путівки до фінальної частини чемпіонату Європи-2014 вирішиться в останньому матчі Україна – Англія, який відбудеться 29-го травня. Нашу команду влаштує лише перемога.

Еліт-раунд ЧЄ-2014. Англія

Чорногорія U-19 − Україна U-19 − 0:4

Чорногорія: Лічина, Казич, Туневич, Цанвич (Чадженович, 52), Баошич, Грбович, Чосич (Мілович, 46), Янкович (к), Косович, Цмилянич (Вуйнович, 57), Ілінич.

Україна: Підківка, Качараба, Маркович, Соболь (к), Ткачук, Танковський (Чумак, 77), Радченко (Банасевич, 65), Коваленко (Габелок, 57), Харатін, Білоног, Бесєдін.

Голи: Коваленко (45+5), Білоног (56), Танковський (64), Габелок (73).

Попередження: Коваленко (45), Харатін (85) – Янкович (45+3), Мілович (83).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер