Троє динамівців долучилися до перемоги збірної України U17 над Албанією

Троє динамівців долучилися до перемоги збірної України U17 над Албанією

Нагадаємо, що перший поєдинок завершився перемогою українців над Грузією 2:0.

Незважаючи на повну ігрову перевагу в першому таймі, забити «синьо-жовтим» так і не вдалося. Підопічні Олександра Петракова тільки в другому таймі змогли зламати опір албанської збірної. На 57-й хвилині точний удар вийшов у Дмитра Шостака. А на 84-й після передачі Лебедєва з кутового точним ударом відзначився Марк Мампассі. Описуючи перевагу українців, досить сказати, що за весь матч вони подали 15 кутових (суперник - жодного) і завдали по воротах суперника 18 ударів (албанці - один).

У поєдинку взяли участь троє представників «Динамо». Це півзахисник Олександр Яцик, нападники Назар Волошин та Кирило Попов.

Це вже друга перемога нашої збірної у кваліфікаційному раунді, завдяки їй «синьо-жовті» розмістилися на першому місці в турнірній таблиці. Свій заключний матч групового етапу підопічні Олександра Петракова проведуть у вівторок, 19-го листопада, проти однолітків із Португалії.

Кваліфікаційний раунд Євро-2020 (U17). Група 8

16.11.2019

Україна - Албанія - 2:0 (0:0)

Україна: Ісенко, Козик, Мампассі, Роман, Очеретько, Яцик (Лебедєв, 72), Кононов, Булеза, Хлань (Микитишин, 61), Волошин (Ден. Шостак, 73), Дм. Шостак (Попов, 61).

Голи: Дм. Шостак (57), Мампассі (84).

Попереджені: Роман (90+6) – Папа (62), Цеху (90+1).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер