Тренування змішаним складом

Тренування змішаним складом

Без збірників, але з молоддю

Через зайнятість тринадцяти гравців першої команди у своїх національних та молодіжних збірних, для проведення повноцінного тренування Олег Блохін вирішив вдатися до допомоги гравців молодіжного складу. До досвідчених партнерів приєдналися захисник Олександр Головко, нападники Вадим Петров та Максим Тищенко.

Наприкінці заняття до пробіжки із загальною групою приєднався воротар Георгій Бущан, термін відновлення якого після операції підходить до завершення.

Саме заняття тривало близько години, й було умовно поділене на дві частини. У першій футболісти в інтенсивному темпі бігали навколо поля та виконували вправи на загальнофізичну підготовку, після чого, розділившись на дві групи, зіграли один проти одного на полі футзального розміру.

Під гарматою Тремулінаса

Після завершення тренування довше за всіх на футбольному полі затрималися голкіпери та Бенуа Тремулінас.

Захисник, який володіє чудовим ударом із дальньої дистанції, завдав не один десяток ударів по воротах. Будемо сподіватися, найближчим часом француз порадує вболівальників влучними ударами й в офіційних матчах.

Із Федоровим усе гаразд

Із відповідальністю та ентузіазмом проводить тренування асистент головного тренера Сергій Федоров. Уважний глядач напевно помітив, що в перших іграх після свого призначення Сергій Владиславович під час матчів був відсутній на тренерській лаві.

Не вистачало спеціальної ліцензії, що дозволяє перебувати в цій зоні стадіону. Федоров проблему оперативно вирішив та в останньому матчі зайняв належне йому місце серед динамівських тренерів.

Робота триває

У п'ятницю в планах «Динамо» два заняття на базі в Кончі-Заспі, а в суботу в рамках тренування відбудеться товариська зустріч об'єднаних першого та молодіжного складів із «Динамо-2».

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер