Товариський матч. «Динамо» (U-21) – «Черкащина-Академія» – 2:3 (+ВІДЕО)

Товариський матч. «Динамо» (U-21) – «Черкащина-Академія» – 2:3 (+ВІДЕО)

Суперником підопічних Юрія Мороза була команда «Черкащина-Академія», яка, виступаючи під назвою «Черкаський Дніпро», за підсумками минулого сезону посіла в першій вітчизняній лізі 17 місце й вилетіла до нижчого дивізіону.

Звертаємо вашу увагу на те, що з перших хвилин у складі «біло-синіх» вийшли троє гравців, які перебувають у команді на перегляді, – захисник Олександр Романчук та півзахисник Юрій Шпирка, які раніше виступали за ФК «Львів», а також захисник Олег Луців із стрийської «Скали».

Динамівці розпочали поєдинок не надто вдало, і вже до середини першого тайму поступалися у два м’ячі. Спочатку на 13-й хвилині класний удар із дальньої відстані у верхній кут вдався капітану черкащан Тарасенку, а на 18-й уже Сторчоус із меж штрафного майданчика спрямував м’яча транзитом від поперечини до сітки воріт. Свій третій м’яч гості забили на 52-й хвилині зусиллями Сторчоуса, а за чотири хвилини воротаря «Черкащина-Академії» нарешті «розпечатав» потенційний новачок «Динамо» Романчук, після удару якого метрів із 35-ти м’яч влетів точно під поперечину. На 67-й хвилині «біло-сині» скоротили відставання в рахунку зусиллями одного з гравців, які перебувають на перегляді (окрім згаданих раніше Романчука, Луціва та Шпирки, після перерви на поле вийшли ще троє потенційних новачків), але на більше підопічних Юрія Мороза в підсумку не вистачило.

«Динамо» (U-21) розпочало матч із «Черкащина-Академією» у такому складі: Малиш, Малишкін, Карась, Романчук, Луців, Петрусенко, Шпирка, Ващишин, Наумець, Янаков, Алєксєєв. Після перерви на заміну виходили: Коваль, Дубінчак, Чуєв, Білошевський, три гравці на перегляді.

Нагадаємо, що раніше підопічні Юрія Мороза переграли в контрольних матчах столичні клуби «Оболонь-Бровар» (2:0) та новачка Прем’єр-ліги «Арсенал-Київ» (2:1). Свій перший матч у новому сезоні чемпіонату U-21 «біло-сині» проведуть 24 липня, коли прийматимуть полтавську «Ворсклу».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер