Товариський матч. «Динамо» U-19 - «Діназ» - 8:0

Товариський матч. «Динамо» U-19 - «Діназ» - 8:0

У суботу підопічні Ігоря Костюка провели черговий контрольний поєдинок. Суперником нашої команди став «Діназ» з Вишгорода. Сильного опору динамівці не відчули і перемогли суперника з розгромним рахунком 8:0.

У цьому поєдинку тренерський штаб задіяв усіх гравців, які були в його розпорядженні: як випускників академії, так і футболістів 2000-го року народження. Троє воротарів Пацкан, Моргун і Нещерет зіграли по 30 хвилин. Троє захисників Мельник, Сирота і Біловар провели на полі по 60 хвилин. В іншому склад динамівців виглядав наступним чином: 1-й тайм: Шелест, Білик, В. Волошин, Надольский, Єфіменко, Шулянський, Скидан, Дероган. 2-й тайм: Дмитрук, Сорокін, Бодня, Мащенко, Завгородній, Сухоручко, Ванат.

Голи: Дероган - 3, В. Волошин, Єфіменко, Сорокін, Мащенко, Бодня.

- Робочий процес йде, - розповів після гри старший тренер «Динамо» U-19 Ігор Костюк. - Після закінчення фінальної частини ДЮФЛ випускники академії - гравці 2001 року народження - отримали тиждень відпустки, за цей час вони не встигли розгубити форму. Ми вже привели їхню готовність до спільного знаменника з футболістами 2000-го року народження, і зараз тренуємося усі разом, награємо схеми, комбінації, попереду ще багато роботи. Радує, що деякі моменти, те, про що домовляємося, хлопці вже починають виконувати. Велика група футболістів 2000-го і 2001-го років народження вже були сьогодні задіяні в стартовому матчі молодіжної першості. Зокрема, Женя Ісаєнко забив перший м'яч, взяв участь у другій гольовий комбінації і був дуже активним. Тож радує, що наша робота не проходить даремно, є результат, гравці прогресують і переходять на більш високий рівень.

Відзначимо, що наступний контрольний поєдинок «Динамо» U-19 проведе через тиждень, 28-го липня проти команди «Патріот», яка виступає в чемпіонаті області.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер