Товариський матч. «Динамо» – «Осієк» – 2:1 (+ВІДЕО)

Товариський матч. «Динамо» – «Осієк» – 2:1 (+ВІДЕО)

Тренерський штаб киян на чолі із Сергієм Ребровим задіяв у матчі два повноцінних склади, які за деякими винятками зіграли по тайму кожен. Не змогли взяти участь у поєдинку Михайличенко, Шепелєв та Гонсалес, які працюють за індивідуальною програмою. Новачок команди Пантич зайняв місце центрального захисника.

З перших хвилин кияни діяли впевнено, створивши кілька непоганих моментів біля воріт суперника, але загострюючий пас Буяльського перехопили захисники, а після удару Мораеса м’яч просвистів над поперечиною. Те, що не вдалося партнерам, зміг зробити Циганков: Морозюк чудово прострілив справа, Мораес відчув, що сам дальню стійку замкнути не зможе, тому відкотив м’яч на лінію воротарського майданчика під удар Циганкову, і Віктор у дотик відправив м’яч у сітку. Мав нагоду динамівський вінгер відзначитися ще раз, але на його удар метрів з 20-ти встиг зреагувати воротар. У цілому, «Динамо» більше володіло м’ячем та розігрувало свої атаки, але «Осієк» організовано та злагоджено діяв у захисті.

У перерві тренери майже повністю змінили решту складу, щоб варіювати ігрові зв'язки та щоб усі футболісти могли отримати приблизно однакове ігрове навантаження. На початку тайму хорвати активізувалися: в одному епізоді команду довелося рятувати Очигаві, який в останній момент вибив м’яч, а у другому надійним сейвом відзначився Рудько після удару Бобана метрів з 16-ти.

За 15 хвилин до завершення основного часу хорвати спромоглися зрівняти рахунок у результаті швидкої атаки та влучного пострілу Кнежевича у верхній кут воріт. У час, що залишився до фінального свистка, кияни змогли вирвати перемогу: вони провели чудову атаку, на завершальній стадії якої Циганков віддав м’яч у район одинадцятиметрової позначки, куди набігав Оріховський, і Павло сильним ударом вивів свою команду вперед, встановивши остаточний рахунок у матчі.

Наступний поєдинок «Динамо» проведе у п’ятницю, 10 лютого, проти «Шаньдун Лунен» (Китай). Початок о 18.00.

Контрольний матч

07.02.2017. Іспанія, м. Марбелья, Футбольний центр

«Динамо» (Київ, Україна) – «Осієк» (Хорватія) – 2:1 (1:0)

«Динамо» (1-й тайм): Коваль, Морозюк (Бурда, 31), Пантич, Віда, Антунеш, Рибалка, Гармаш, Буяльський, Ярмоленко, Циганков (Бєсєдін, 31), Мораес.

«Динамо» (2-й тайм): Рудько, Бурда, Хачеріді, Віда (Морозюк, 57), Очигава, Корзун, Сидорчук, Оріховський, Бєсєдін, Ярмоленко (Циганков, 61), Яремчук.

«Осієк» (стартовий склад): Малениця, Баришич, Барац, Міоц, Бенедик, Еюпі, Перошевич, Лесьяк, Шкорич, Пушич, Льопа, Лукич.

Запасні: Микулич, Житняк, Лончар, Джолан, Бобан, Войнович, Шполярич, Марин, Лєко, Шимунец, Гргіч, Луліч, Петрович, Маташ, Кнежевич.

Голи: Циганков (19), Оріховський (89) – Кнежевич (76).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер