ТМ. «Динамо» - «Олімпік» - 3:0. Звіт про матч (+ВІДЕО)

ТМ. «Динамо» - «Олімпік» - 3:0. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Спочатку гра йшла на зустрічних курсах, команди прагнули заволодіти територіальною перевагою. Багато боротьби, але без моментів. Поступово, по ходу матчу, «Динамо» нарощувало оберти і до середини тайму взяло м'яч під контроль. Як результат - відкрило рахунок.

Після передачі Че Че у штрафну і пасу Шепелєва, м'яч потрапив до Буено, який точним ударом із лінії воротарського поцілив у ворота суперника. Перевага в рахунку окрилила «Динамо» - «біло-сині» продовжували проявляти активність і атакувати, створюючи момент за моментом. Незважаючи на це, збільшити перевагу до перерви киянам не вдалося.

Другу половину зустрічі активніше розпочали гості, але в усіх епізодах надійно діяв Артур Рудько. Водночас хороший момент був у Кравченка, але його дальній постріл парирував голкіпер.

Під кінець матчу виявилося, що сил залишилося більше у «Динамо», і підопічні Олександра Хацкевича ще двічі зуміли забити у ворота «Олімпіка». Спершу Буено виступив у якості асистента Хоцяновському, який точно спрямував м'яч у ворота ударом із меж штрафного, а потім Гармаш, скориставшись фланговою передачею Сидорчука, також був точний.

Як підсумок - 3:0. «Динамо» впевнено перемагає «Олімпік» у товариському матчі.

Товариський матч

18.11.2018. НТБ «Динамо»

«Динамо» - «Олімпік» - 3:0 (1:0)

«Динамо»: Бущан (Рудько, 46), Шабанов, Сидорчук (к), Че Че, Шепелєв (Гармаш, 46), Морозюк, Кравченко, Сідклей (Очігава, 62), Андрієвський, Буено, Бєсєдін (Хоцяновський, 46).

Голи: Буено (27), Хоцяновський (83), Гармаш (90).

Сopyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер