1-ша ліга. 8-й тур. «Титан» – «Динамо-2» – 1:0

1-ша ліга. 8-й тур. «Титан» – «Динамо-2» – 1:0

У порівнянні з останнім матчем, старший тренер зробив дві заміни у стартовому складі. З перших хвилин на полі з'явився Олександр Алієв, який відбув дискваліфікацію, а Роман Яремчук вийшов на вістрі атаки. Олександр Цибульник та Сергій Мякушко, яких замінили вищеназвані футболісти, залишилися в запасі.

Ігрові аспекти

Із перших хвилин футболісти «Титана» на правах господарів почали активно підбирати ключі до володінь Анатолія Тимофеєва. Переважно ставка робилася на дальні постріли, але або воротар легко забирав м'яча, або сфера летіла повз ворота. «Біло-сині», віддавши ініціативу супернику, зробили ставку на контратаки, щоправда, до ударів по воротах «Титана» справа не доходила. Ближче до середини тайму господарі посилили тиск, що призвело до справжньої небезпеки біля воріт «Динамо-2». Спочатку Субочев із меж штрафного майданчика пробив у стійку, буквально в наступній же атаці Тимофеєв ліквідував вихід віч-на-віч, своєчасно залишивши свої володіння та вибивши м'яча, а на 31-й хвилині голкіпер лише ціною порушення правил, який арбітр розцінив як фол останньої надії, зміг знешкодити небезпечний момент.

Замість Яремчука на поле вийшов голкіпер Мирослав Бонь, і тренерському штабу довелося змінювати тактичні побудови. Отримавши чисельну перевагу, футболісти «Титана» продовжили активно йти вперед. Щоправда, на останніх хвилинах гості могли відкрити рахунок, коли Дмитру Хльобасу не вистачило влучності, замикаючи навіс Алієва з флангу.

У перерві Олександр Хацкевич зробив ще одну заміну, замість Ігоря Мединського випустивши Сергія Мякушка. Незабаром після поновлення гри той же Хльобас знову мав можливість відкрити рахунок, але після його удару м'яч пролетів поруч зі стійкою. У господарів активністю попереду відзначався Жигалов, але нападнику «Титана» в кількох епізодах не дозволили завдати удару з перспективних позицій. Нарешті , втілити ігрову перевагу в гол кримчанам вдалося на 70-й хвилині. Мякушко збив Субочева на куті штрафного майданчика, а Нудний із 11-метрової позначки легко розвів по кутах м'яча та воротаря.

До кінця гри залишалося 20 хвилин, в які вже перевагою володіли «біло-сині». Тренерський штаб фактично пішов ва -банк, замість захисника Чорноморця випустивши нападника Олега Маїка. Ось тільки реальних загроз воротам «Титана» підопічні Олександра Хацкевича, за винятком кількох неточних ударів, так і не змогли створити. У підсумку, мінімальна поразка «Динамо-2», уже третя в сезоні, в результаті чого «біло-сині» опускаються на останнє місце в турнірній таблиці.

Ключовий момент

На 31-й хвилині динамівці залишилися в меншості після вилучення голкіпера Анатолія Тимофеєва, що, безсумнівно, позначилося на грі «Динамо-2». Утім, навіть у меншості динамівці добре трималися, і якби не прикрий пенальті на 70-й хвилині, цілком могли розраховувати на позитивний результат.

Топ-персона

Складно у такій грі відзначити когось із гравців. А ось командні дії, коли навіть у меншості динамівці не втрачали надію поїхати з Криму з очковим доробком, зазначити необхідно обов'язково.

1-а ліга . 8-й тур

31.08.2013 р. м.Армянськ . Стадіон «Хімік»

«Титан» – «Динамо-2» – 1:0 (0:0)

«Титан»: Кошелєв, Аблітаров, Соляник, Климентовський, Гальчук, Нудний, Карпенко (к), Субочев (Войнаровський, 74), Култишев (Кучеренко, 90+1), Кравченко (Морозов, 65), Жигалов (Муховиков, 84) .

«Динамо-2»: Тимофеєв, Акубардія, Рижук (к), Ягодінскіс, Чорноморець (Маїк, 73), Алієв, Карп, Мединський (Мякушко, 46), Савченко, Хльобас, Яремчук (Бонь, 33).

Гол: Нудний (70, з пенальті).

Попереджені: Кучеренко (90+2)  Чорноморець (21), Алієв (32).

Вилучений: Тимофеєв (31).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер