Тіроль. День 4-й: промова Миронова, тактичні вправи та басейн

Тіроль. День 4-й: промова Миронова, тактичні вправи та басейн

Однак це абсолютно не змінило спокійну, тиху атмосферу в готелі та навколо нього, яка панувала тут у будні дні.

Динамівський бум у Тіролі

Хоча зараз не лижний сезон, проте все одно багато людей приїздять сюди насолодитися незайманою природою Альп, покататися на велосипедах або просто відпочити у п’ятизірковому готелі, який пропонує своїм гостям широке розмаїття послуг – величезний гідромасажний басейн, одна частина якого крита, а інша розташована під відкритим небом, декілька різноманітних саун, SPA-центр, фітнес-центр, поля для гри у гольф, тенісні корти, масажний салон та навіть соляний грот.

Багато гостей упізнавали гравців київського «Динамо», а деякі навіть чекали на них у холі після сніданку, аби попросити автограф або сфотографувалися на пам’ять.

Зі зміною погоди на теплу та сонячну знову стало людно й на майданчику біля тренувального поля динамівців. Ще вчора один із наймолодших дітлахів зізнався у любові до «Динамо» та попросив у генерального директора нашого клубу Резо Чохонелідзе футболку з динамівською емблемою, адже знайти таку в Австрії непросто.

Мрія хлопця здійснилася, й від сьогодні юний футболіст уже бігав у новенькій фірмовій динамівській футболці.

Про важливість правильного харчування

Після приїзду до тренувального табору гравці зібралися біля поля, щоб послухати промову старшого лікаря команди Леоніда Миронова.

Леонід Андрійович наголосив на тому, наскільки важливе для футболістів здорове харчування, дав кілька важливих порад щодо правильного формування раціону, адже в готелі, де зупинилися динамівці, настільки смачна та різноманітна кухня, що іноді навіть важко обрати найкраще з хорошого.

Далі слово взяв Сергій Ребров, і розпочалося саме тренувальне заняття.  

Перша частина тренування була присвячена силовим вправам. Як і кілька днів тому, гравці побачили вже знайомі ним «станції» з різноманітними снарядами, серед яких були фітболи, штанги, бар’єрні стійки, степ-платформи, гирі та міні-батути. Тільки цього разу таких станцій біло не шість, а цілих вісім.

Динамівці почали рухатися по колу за вже звичним маршрутом, виконуючи на кожній зі станцій вправи на зміцнення різних груп м’язів.

Друга частина тренування була присвячена тактиці. На одній половині поля працювали гравці групи атаки – півзахисники та форварди, діями яких керував Сергій Ребров. На іншій половині поля зібралися захисники, які під наглядом Рауля Ріанчо відпрацьовували контроль м’яча в обороні.

Завершилося тренування нетривалою грою в пас та пробіжкою.

Перепочинок перед насиченим роботою тижнем

Увечері в неділю Сергій Ребров дав змогу своїм підопічним перепочити, відновитися та набратися сил перед насиченим трудовим тижнем. Замість звичного вечірнього тренування гравці відновлювалися у басейні під наглядом лікарів. Так динамівці завершили цей міні-цикл, який розпочався 17 червня, одразу після завершення відпустки.

Уже з понеділка команда знову повернеться до двохразового режиму тренувань. А в ті дні, коли наша команда буде проводити контрольні матчі, буде одне ранкове тренування.

У перших контрольних іграх «Динамо», швидше за все, проводитиме два тайми різними складами, тобто повністю змінюватиме склад у перерві.

- Але й того навантаження, яке ви отримаєте за тайм інтенсивної гри, буде достатньо, аби замінити повноцінне тренування, – пояснив своїм підопічним Сергій Ребров.

Нагадаємо, що за цей тиждень «біло-сині» проведуть три контрольні зустрічі: у середу проти австрійського клубу «Швац», у четвер проти грузинського «Зестафоні» й, нарешті, у неділю проти албанського «Шкендербеу». Ще один товариський матч команда Реброва зіграє за тиждень, у день відльоту до Києва – 3 липня, проти празької «Спарти».

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер