Тіберіу Гіоане – кращий весняний бомбардир

Тіберіу Гіоане – кращий весняний бомбардир

У весняній частині сезону «Динамо» провело 9 матчів: сім у чемпіонаті України і два півфінальних матчі Кубка України проти донецького «Металурга». У цих поєдинках динамівці забили 21 м’яч, пропустивши при цьому шість.

Кращим весняним бомбардиром «Динамо» на даний момент є півзахисник Тіберіу Гіоане. На його рахунку п’ять точних ударів, чотири з яких приносили киянам перемогу. Тіберіу відзначався в домашніх поєдинках проти запорізького «Металурга» і «Таврії», а також у гостях проти «Карпат», ФК «Харків» і донецького «Металурга».

Як бачимо, вимушений простій, через який румун пропустив півтора року і повернувся на футбольне поле лише навесні минулого року, вже в далекому минулому. Тіберіу своєю грою радує прихильників «Динамо» і не втрачає надію нарешті дочекатись виклику до національної збірної Румунії.

Чотири голи на рахунку ветерана «Динамо», узбецького нападника Максима Шацьких. Навесні Максим нечасто виходить в основному складі, але від матчу до матчу показує, що його бомбардирський талант нікуди не подівся.

По три м’ячі записали на свій рахунок Олександр Алієв, який відчуває довіру зі сторони тренерського штабу, та Ісмаель Бангура. Два точних удари в активі 18-річного Артема Кравця і Олега Гусєва (Олег, на жаль, через розрив хрестоподібних зв’язок у цьому сезоні більше не зіграє), по одному – в Артема Мілевського і Карлоса Корреа.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер