Тест на витривалість у мальовничому тірольському лісі

Тест на витривалість у мальовничому тірольському лісі

Розділившись на дві групи, хлопці почергово займалися на тренажерах, задіявши м’язи як нижньої, так і верхньої частини тіла, а також виконували фітнес-вправи під керівництвом Сергія Реброва. До речі, Сергій Станіславович тримає себе в чудовій формі, тому йому було зовсім не складно на особистому прикладі демонструвати вправи обом групам футболістів.

Після роботи над м’язами динамівці вирушили до тірольського лісу, який знаходиться неподалік, де мали пройти бігові тести. І не просто в лісі, а на крутому схилі, куди люди, які відпочивають в Interalpen та інших місцевих готелях, підіймаються лише на спеціальних карах. Під пекучим сонцем футболісти мали почергово пройти так званий тест на витривалість – дистанції 150, 100 метрів (по чотири рази кожну) та 50 метрів (п’ять разів). Можу запевнити, кілька разів особисто подолавши найдовшу дистанцію й переконавшись на власному досвіді, що хлопцям довелося несолодко…

Але всі впоралися з навантаженням. Звісно, не всім це далося легко – приміром, Бетао довелося звертатися за допомогою до лікаря, оскільки на сонці у бразильця перехопило дихання та запаморочилася голова, а Сергій Рибалка на пропозицію Сергія Реброва зіграти партію у великий теніс після тренування відмовився. А от Мілош Нінкович, один із досвідчених динамівців, доволі легко подолав усі відрізки, зазначивши, що коли збори проводилися в Ялті, було набагато складніше.

Попри колосальну бігову роботу, яку було виконано вранці, ніхто не збирався скасовувати вечірнє тренування. Воно було з м’ячами. В рамках тренування зіграли двосторонку – «білі» (Лухтанов, Петров, Юссуф, Чорноморець, Буяльський, Ескобар, Хльобас, Каверін, Ребров) проти «помаранчевих» (Данило Сильва, Алмейда, Бетао, Попов, Рибалка, Ель Каддурі, Нінкович, Дуду, Кравець, Мехмеді). Так, я не помилився, «білі» грали в меншості, проте отримали невелику перевагу – необмежену кількість дотиків, тоді як їхні суперники могли торкатися м’яча лише двічі. І це допомогло – доволі швидко вони повели в рахунку 2:0 (голи на рахунку Каверіна та Буяльського). Втім, незабаром позначилася чисельна перевага «помаранчевих» – спочатку відзначився Кравець, а коли було знято обмеження на кількість дотиків, ще два м’ячі додали Рибалка та Дуду, оформивши перемогу з рахунком 3:2.

Після повернення до готелю динамівці пішли дивитися матч заключного туру групового турніру Євро-2012 між Англією та Україною – дехто в холі, а дехто в номерах. На жаль, команда Олега Блохіна із шістьма динамівцями у складі (Хачеріді, Гусєв, Гармаш, Ярмоленко, Мілевський, Шевченко) мінімально поступилася і, пропустивши до чвертьфіналу Англію та Францію, достроково припинила свій виступ на домашньому чемпіонаті Європи.

Нагадаємо, що завтра «Динамо» проведе свій другий матч на зборі в Австрії. Суперник буде на голову сильніший від попереднього – віце-чемпіон Азербайджану «Хазар» із Ленкорана, який у майбутньому сезоні візьме участь у кваліфікації Ліги Європи. Поєдинок відбудеться в містечку Штанс, початок о 19:00 за київським часом.

Юрій Вишневський з Телфса, Австрія

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер