Теорія та практика

Теорія та практика

Весь цей час тренування «біло-синіх» супроводжувало яскраве сонце, а вдень температура повітря не опускалася нижче 24 градусів. У середу здійнявся прохолодний вітер, який до вечора нагнав грозові хмари. На щастя, гроза обрушилася на Белек лише вночі. А коли вранці хлопці прямували на теоретичне заняття, за винятком усе того ж холодного вітру, від учорашньої негоди не залишилося й сліду.

Як ми вже казали, ранок четверга футболісти та тренерський штаб присвятили теоретичній роботі, а от тренування було призначене на 16:00. І якщо ще у вівторок «на роботу» виходили 25 футболістів, то в четвер їх було вже 23. Як відомо, в оренду до «Спартака» вирушив Огнєн Вукоєвич, залишивши розташування команди та полетівши до Загреба сьогодні вранці о 06:45. Також в оренду до київського «Арсенала» пішов Андрій Богданов. До слова, готель «канонірів» розташований буквально в 300 метрах від динамівського, тому тривалих перельотів та переїздів Андрію не потрібно.

Отже, перейдемо до самого вечірнього тренування. Розділившись на «червоних» та «синіх», футболісти зіграли кілька міні-матчів на пів поля 10Х10. Сидорчук, а потім Цуріков, одягнувши зелені манішки, виконували роль нейтрального футболіста, який виступав на боці атакуючої команди.

«Сині»: Коваль, Рубен, Гусєв, Хачеріді, Велозу, Безус, Тайво, Гармаш, Михалик, Віда.

«Червоні»: Бойко, Мехмеді, Ідейє, Селін, Цуріков (Сидорчук), Аруна, Данило Сильва, Ярмоленко, Люлька, Кранчар.

У першому міні-матчі рахунок був 1:1. По одному влучному удару записали на свій рахунок Безус та Ідейє. А в другому поєдинку голів забито не було. У перервах між іграми футболісти відпрацьовували подачі з флангів.

Під завершення заняття Сергій Ребров вирішив випробувати Максима Коваля в майстерності відбиття пенальті. Ця ідея сподобалася й Олегу Блохіну, який навіть підготував особливий «приз» для молодого голкіпера. «Максиме, якщо візьмеш цей удар, то завтра можеш не тренуватися», – мотивував воротаря наставник «біло-синіх». Але, навіть незважаючи на подібний стимул, відбити удар під саму стійку Коваль не спромігся.

Перший день весни розпочнеться для динамівців о 8:30. О 10:45 у команди заплановане теоретичне заняття та тренування, а о 14:30 з Анталії делегація «біло-синіх» візьме курс на Київ.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер