Тайє ТАЙВО: «Динамо» ставить перед собою великі цілі»

Тайє ТАЙВО: «Динамо» ставить перед собою великі цілі»

Маючи досвід виступів у чемпіонатах Франції, Англії та Італії, гравець вважає переїзд в Україну новим етапом своєї кар'єри. Нігерійський футболіст в журналі «Динамо Київ» розповів про свої враження від столиці України та адаптації в динамівському колективі.

- Від перебування у Києві та виступів у «Динамо» отримую величезне задоволення. Це хороший клуб, де створені всі умови для футболістів. У команді є декілька моїх співвітчизників, і це допомагає відчувати себе в Україні комфортно.

- У ході чемпіонату в «Динамо» змінився наставник. Відчуваєте довіру нового тренерського штабу команди?

- Особисто я не відчув жодних проблем. Рішення про зміну тренера приймав президент, і ми повинні його поважати. Особисто для мене важливіше було адаптуватися в команді, намагатися якомога краще виконувати завдання, які ставляться переді мною на кожен окремий матч. На жаль, ми програли кілька поєдинків, через що були дуже засмучені, але завдяки перемогам в останніх матчах моральний дух команди піднявся. Олег Блохін вимагає від нас повної самовіддачі на полі, серйозної роботи на тренуваннях. За рахунок цього до команди повинні знову прийти перемозі.

- Ви виступали в трьох найсильніших лігах Європи - Франції, Італії та Англії. Яка з них сильніша?

- Англійська Прем'єр-ліга поза конкуренцією! Кожен матч у цьому турнірі непередбачуваний, будь-яка команда, незалежно від місця в турнірній таблиці, може переграти лідера.

- А що скажеш з приводу української Прем'єр-ліги?

- Звичайно, різниця відчутна, але, в той же час, я б не сказав, що український чемпіонат є слабким. В Україні багато молодих команд, які намагаються відібрати очки у «Динамо». Турнірна ситуація не дає часу розслаблятися, оскільки в спину дихають конкуренти. Як і в моїх попередніх клубах, «Динамо» ставить перед собою великі цілі, для досягнення яких потрібно багато працювати.

Повністю інтерв'ю з Тайє Тайво читайте в найближчому номері журналу «Динамо Київ», який вийде в останніх числах грудня.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер