»Таврія» – «Динамо»: а судді хто?

»Таврія» – «Динамо»: а судді хто?

Стали відомі призначення арбітрів на матчі 17-го туру Прем'єр-ліги чемпіонату України сезону 2010/2011, у рамках якого «Динамо» на виїзді зіграє із сімферопольською «Таврією».

Суддя в полі – арбітр першої категорії Михайло Родіоненко з Луганська. У 2000 році Родіоненко почав обслуговувати поєдинки аматорів регіональних змагань, а з 2008 року залучається до обслуговування матчів елітного дивізіону. У нинішньому сезоні на рахунку луганчанина шість матчів Прем'єр-ліги, у тому числі один за участю «Динамо» – у рамках 1-го туру Родіоненко зафіксував нічию між «Оболонню» та «Динамо» (2:2).

Допомагати головному рефері будуть асистенти арбітра національної категорії – Геннадій Литвинов, також із Луганська, і Сергій Возняк (Миколаїв). Функції резервного рефері буде виконувати арбітр першої категорії Олександр Дердо з Іллічівська, який працював у нинішньому сезоні на двох матчах за участю «Динамо» в якості арбітра.

Делегатом та інспектором ФФУ призначені, відповідно, Віктор Наскалов, який представляє Мукачеве, та Віктор Звягінцев (Донецьк).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер