Тарас Луценко: «Нам просто потрібно показувати свою гру»

Тарас Луценко: «Нам просто потрібно показувати свою гру»

Другий матч поспіль в основному складі «Динамо» виходить досвідчений голкіпер Тарас Луценко. І в цих двох поєдинках, проти «Нафтовика-Укрнафти» і «Зорі», динамівські ворота залишались у недоторканості. У чому ж секрет успіху, кореспондент офіційного сайту поцікавився в самого Тараса.

- Тарасе, як оцінюєш гру проти «Зорі»?

- Перемога 3:0 – коментарі, по-моєму, зайві.

- Тобто, можна сказати, що перемога дісталась легко?

- Ні, я б так не сказав. Перший тайм пройшов більш-менш спокійно, але в другій половині гри суперник створив кілька напружених моментів біля наших воріт. Тим не менше, якби в атаці ми використали всі свої моменти, то до подібної нервозності справа б не дійшла.

- Другий матч поспіль ти проводиш в основному складі. Впевнено почуваєшся в рамці воріт?

- В принципі, впевнено. Жодних проблем не відчуваю. Наше завдання – готуватися до кожної гри, а тренер вже вирішує, кому довірити місце в складі, безпосередньо перед матчем. На даний момент команді потрібно виходити і показувати результат, що, вважаю, у нас непогано виходить.

- Немає боязні, що «Шахтар» до кінця чемпіонату так і не втратить очки, а всі зусилля «Динамо» будуть зведені нанівець?

- Нам потрібно просто показувати свою гру, а вже за рахунок гри і результату набирати очки в турнірну таблицю. Чемпіоном стане та команда, яка витримає непростий марафон. Після завершального туру побачимо, хто виявиться на вершині.

- Розраховуєш дограти решту матчів чемпіонату в основному складі?

- В обоймі тренерського штабу є не лише я і Шовковський. Також у нас є Рибка і Годзюр, ще кілька молодих хлопців, які готові у будь-який момент зайняти місце в рамці воріт і впевнено відіграти на найвищому рівні. Кожен із нас хоче виступати в основній команді, для чого на тренуваннях викладаємось на всі сто відсотків.

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер