Тарас Михавко: «Прикро, що забив у свої ворота, буду намагатися більше забивати у чужі»

Тарас Михавко: «Прикро, що забив у свої ворота, буду намагатися більше забивати у чужі»

Захисник «Динамо» Тарас Михавко поділився враженнями від виїзного поєдинку проти столичної «Оболоні», у якому наша команда перемогла з рахунком 5:1:

- Звісно, приємно перемагати, ми цьому дуже раді. Можна сказати, було столичне дербі, ми налаштовувалися на нього максимально. Звісно, прикро, що забив у свої ворота, але нічого страшного, у майбутньому буду намагатися забивати у чужі.

- Чи одноклубники підбадьорили й підтримали вас?

- Так, все нормально. Сказали, що про цей момент потрібно забути, так буває. Якщо рахувати матч збірної, виходить, що забиваю вже у четвертому матчі - два м’ячі у ворота суперника, і два – у свої. Якось так.

- Чи ви особливо налаштовувалися на сьогоднішнє «дербі»?

- Ні, ми на кожен матч налаштовуємося максимально й у кожному поєдинку хочемо перемагати. Готуємося до кожного суперника однаково.

- Попри те, що «Оболонь» перебуває унизу турнірної таблиці, команда намагалася з перших хвилин не закриватися біля своїх воріт, чи очікували від суперника таких дій?

- Так, ми дивилися їхні матчі й бачили, що вони грають в хороший футбол. Тож чекали, що вони гратимуть не так закрито, як всі думали. Вони також пробували атакувати, тож гра була цікавою. Ми реалізували свої моменти, і могли забити навіть більше.

- У який момент відчули спокій і впевненість у перемозі?

- Думаю, у другому таймі. Хвилини після 60 ми знали, що переможемо, але хотіли забивати ще більше. Це наше постійне бажання.

- Часто команди грали без середини поля, чи на ваш погляд, гра вийшла видовищною?

- Так, звісно, гра вийшла цікавою. І господарі хотіли створити нам якісь проблеми, і ми, як я вже сказав, намагалися забити якомога більше. Забили багато м’ячів, думаю, уболівальники залишилися задоволені.

- Ще кілька днів тому ви були у розташуванні молодіжної збірної, а тепер – в «Динамо». Чи важко перелаштовуватися на клубні справи?

- Звісно, важко, адже у збірній одні вимоги, а у клубі – зовсім інші. Але більше сил забирають переїзди, а не ігри, загалом, адаптуватися не так вже й важко та все одно потрібен певний час. Ми лише вчора провели єдине тренування всією групою – вчора. Та загалом все добре.

- Наступний тиждень у «Динамо» дуже важливий і насичений, адже на вас чекають матчі з «Ромою» у Лізі Європи та «Шахтарем» у чемпіонаті України. Чи вже думали про ці поєдинки?

- Ні, вся увага була сконцентрована на матчі з «Оболонню». Сьогодні зіграли, а вже з завтрашнього дня думатимемо про «Рому» та налаштовуватимемося на наступні матчі.

- Чи вже бачили якісь матчі «Роми»?

- Звісно. Дивився раніше перші матчі Довбика, коли він лише перейшов до них, а останнім часом – ні. Завтра будемо переглядати.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер