Тарануха забиває, Україна розпочинає еліт-раунд Євро-2014 з перемоги

Тарануха забиває, Україна розпочинає еліт-раунд Євро-2014 з перемоги

«Синьо-жовті» здобули перемогу над однолітками з Ісландії з рахунком 2:0.

У грі взяли участь усі шестеро динамівців, яких узяв до португальської Коїмбри, де проходять матчі еліт-раунду, головний тренер збірної Олег Кузнецов  – голкіпер Дмитро Фастов, захисники Богдан Михайличенко та Сергій Чоботенко (капітан збірної), півзахисник Олександр Тимчик, а також нападники Олексій Щебетун та Ростислав Тарануха.

Останній із них ще й відзначився забитим м’ячем (другим у зустрічі) на 43-й хвилині. Ростислав вдало завершив атаку збірної України, замкнувши фланговий простріл. Крім того, він мав ще кілька нагод, аби забити ще. Відзначимо також надійну гру динамівського голкіпера Дмитра Фастова, який неодноразово рятував ворота збірної й залишив їх «на замку».

Додамо, що п’ятеро динамівців із шести вийшли на гру у стартовому складі (окрім Тимчика), четверо відіграли повний матч (окрім Тимчика та Щебетуна), один виконував обов’язки капітана команди (Чоботенко).

Наступний матч «синьо-жовті» проведуть у п’ятницю, 28 березня. Суперником нашої збірної буде Португалія, яка в першому турі нашої групи перемогла Латвію (3:0). Початок зустрічі - о 17:30 за київським часом. 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер