Ветерани «Динамо» та «Шахтаря» зіграли на святі футболу в Краматорську

Ветерани «Динамо» та «Шахтаря» зіграли на святі футболу в Краматорську

Ще зовсім нещодавно місто нещадно обстрілювали з різних позицій, але вже тривалий час у Краматорську тихо і його мешканці, відновивши постраждалу інфраструктуру, живуть розміреним життям. Аби розважити людей на День машинобудівника, за ініціативи керівництва міста та дирекції АТ «Новокраматорський машинобудівний завод» було організовано товариський матч команд ветеранів найтитулованіших вітчизняних клубів.

Після приїзду до Краматорська для футбольних зірок було організовано екскурсію на місцевий машинобудівний завод – один із найбільших у цій галузі, який займає площу більше ніж у 200 гектарів! Ознайомившись із технологічним процесом та побачивши все на власні очі, команди вирушили на реконструйований міський стадіон. Уже там відбулася прес-конференція з учасниками матчу, після якої кумири мільйонів з’явилися перед очима більше 6-ти тисяч людей, що зібралися на трибунах.

Київське «Динамо», очолюване славетними динамівцями Андрієм Бібою, Володимиром Мунтяном та Володимиром Трошкіним, було представлене у цьому матчі в такому складі: Всеволод Романенко, Володимир Безсонов, Анатолій Дем’яненко, Геннадій Литовченко, Олексій Михайличенко, Іван Яремчук, Василь Рац, Андрій Несмачний, Віталій Косовський, Юрій Дмитрулін, Олександр Радченко, Юрій Мороз, Віктор Насташевський, Артем Яшкін, Василь Кардаш, Олег Венглинський.

Власне гра подарувала численним глядачам багато емоцій та забитих м’ячів. Що примітно, незважаючи на те, що ніхто із суперників не хотів поступатися в єдиноборствах, матч проходив у коректній боротьбі. Двічі відзначитися вдалося Олексію Михайличенку, причому перший м’яч Олексій Олександрович забив із 52-х метрів, помітивши, що воротар задалеко вийшов із воріт. Ще два голи записали на свій рахунок Олег Венглинський та Віктор Насташевський, у «гірників» м’яч престижу в активі Олега Матвеєва. Таким чином, 4:1 – перемога за динамівськими зірками минулого.

У перерві заслужений журналіст України Олександр Липенко та колишній гравець «Шахтаря», а зараз телевізійний експерт Віктор Грачов, які виступали в ролі ведучих футбольного свята, провели лотерею серед присутніх глядачів, переможці якої отримали цінні подарунки, серед яких були і п’ять м’ячів із автографами футболістів «Динамо». Після же матчу керівник динамівської делегації Володимир Мунтян вручив керівництву «Новокраматорського машинобудівного заводу» іменні футболки та м’ячі з автографами динамівських зірок. Завершилося же футбольне свято спільним фотографуванням та спілкуванням учасників матчу вже у неформальній обстановці.

* фото В.Перегняка

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер