Шестеро динамівців за крок від дискваліфікації

Шестеро динамівців за крок від дискваліфікації

До майбутнього матчу 27-го туру, в якому доведеться здійснити виїзд до «Карпат» до Львова, «Динамо» підходить в оптимальному складі. Капітан команди Артем Мілевський відбув двохматчеву дискваліфікацію за вісім жовтих карток у сезоні, і тепер, слава Богу, дискваліфікованих гравців у «Динамо» немає. Підвищеному ж психологічному настрою сприяє серія з п'яти поспіль перемог у національній першості.

Львівський клуб у найближчому матчі вимушений буде обходитися без свого ключового захисника Артема Федецького, вилученого в поєдинку попереднього туру проти запорізького «Металурга». Відбув одноматчеву дискваліфікацію за бійку з Разваном Рацем у рамках 25-го туру нападник «Карпат» Вільям Батіста, і в майбутньому поєдинку вже зможе допомогти своїй команді.

Також варто поглянути на подальші перспективи футболістів «Динамо», адже вони не настільки райдужні. Так, відразу шестеро динамівців перебувають за крок від дискваліфікації. Наступний «гірчичник» стане четвертим для Андрія Шевченка, Романа Єременка, Тіберіу Гіоане, Мілоша Нінковича, Тараса Михалика та Андрія Несмачного, що автоматично означає пропуск одного матчу. Перед матчем 29-го туру проти донецького «Шахтаря» цей факт є не дуже приємним як для тренерського штабу «Динамо», так і для вболівальників команди.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер