Олег Гусєв найкращий у вересні

Олег Гусєв став найкращим гравцем вересня відповідно до традиційного референдуму, який проводить газета «Команда». Півзахисник «Динамо» набрав вісім балів, що дозволило на два пункти випередити найближчого переслідувачу, партнера Олега по «Динамо» воротаря Олександра Шовковського. На третьому місці з п'ятьма пунктами розмістився півзахисник «Шахтаря» Костянтин Кравченко.

Також у списку найкращих присутні й інші представники «Динамо». Так, два очки в активі нападника Андрія Шевченка, який повернувся до Києва після десяти років успішної кар'єри за кордоном, один пункт записав на свій рахунок захисник Євген Хачеріді. Також одним заліковим балом у нинішньому місяці задовольнився тріумфатор попередніх двох референдумів, нападник Артем Мілевський.

ПІДСУМКИ ВЕРЕСНЯ

 

1
ОЛЕГ ГУСЄВ
«Динамо»
8
2
Олександр Шовковський
«Динамо»
6
3
Костянтин Кравченко
«Шахтар»
5
4
Сергій Давидов
«Закарпаття»
3
 
Велізар Димитров
«Металург» Д
3
 
Луїс Адріано
«Шахтар»
3
 
Антон Монахов
«Таврія»
3
 
Андрій П'ятов
«Шахтар»
3
9
Андрій Шевченко
«Динамо»
2
 
Денис Олійник
«Металіст»
2
 
Артем Федецький
«Карпати»
2
12
Артем Мілевський
«Динамо»
1
 
Євген Хачеріді
«Динамо»
1
 
Всеволод Романенко
«Іллічівець»
1
 
Даріо Срна
«Шахтар»
1
 
Ігор Худоб'як
«Карпати»
1
 
Ігор Шуховцев
«Зоря»
1

У загальному заліку лідерство продовжує утримувати нападник «Динамо» Артем Мілевський (27 балів). Прагне не відпускати партнера по команді й тріумфатор нинішнього місяця Олег Гусєв (20). На третьому місці з солідним відривом розмістився півзахисник донецького «Металурга» Олексій Годін (10). Також відзначаємо, що до когорти лідерів входять ще двоє динамівців – воротар Олександр Шовковський (6) і півзахисник Мілош Нінкович (4).

У клубному заліку, природно, у «Динамо» немає рівних. За підсумками трьох місяців на рахунку команди Валерія Газзаєва 62 залікових пункти. Друге-третє місця ділять між собою обидва представники Донецька, «Шахтар» та «Металург», в активі яких по 19 очок.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер