Наші суперники по групі в ЛЄ прокоментували результати жеребкування

Наші суперники по групі в ЛЄ прокоментували результати жеребкування

Нагадаємо, до групи J окрім «біло-синіх» потрапили «Стяуа» (Бухарест, Румунія), «Ріу Аве» (Віла-ду-Конді, Португалія) і «Ольборг» (Данія).

Костянтин Гилке, тренер «Стяуа» (на фото):

«Група здається рівною, але є київське «Динамо», яке завжди ходить у претендентах на золото в чемпіонаті України. «Ольборг» - це найсильніший клуб Данії, який брав участь в раунді плей-офф Ліги чемпіонів, а «Ріу Аве» - маловідомий клуб, що вперше потрапив в єврокубки. Португальці хочуть довести, що здатні боротися на європейській арені. Наше завдання цілком реалістичне - вихід у плей-офф. Впевнений, ми можемо надовго затриматися в турнірі. У нас зараз складний період, але я сподіваюся, що ми покращимо результати і повернемо колишній ентузіазм як собі, так і вболівальникам».

Гедрюс Арлаускіс, воротар «Стяуа»:

«Якою великою не була би гіркота від вильоту з Ліги чемпіонів, ми повинні рухатися далі і зробити все, аби вийти до плей-офф Ліги Європи. У нас склалася чудова група з сильними командами, і я сподіваюся, ми досягнемо в ній хороших результатів. Впевнений, що разом з вболівальниками ми подолаємо важкий відрізок, і всі квитки на арені «Национале» будуть розпродані».

Аллан Гордеє, спортивний директор «Ольборга»:

«Це не найбільш збуджуюча група, такі команди не притягнуть на трибуни величезну кількість уболівальників. Зробити це було б простіше, якби ми потрапили на «Тоттенхем» або «Севілью». Ми не в курсі можливостей наших суперників, але якщо врахувати, що у нашої команди найменший рейтинг серед усіх учасників, то ми точно не є фаворитами.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер