Суботній LIVE-марафон на «Динамо» YouTube

Суботній LIVE-марафон на «Динамо» YouTube

Детальніше про це розповів керівник каналу «Динамо» Київ у мережі YouTube Віталій Пекшев:

- Розпочнеться прямий ефір о 12:30 за київським часом зі стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського, де зустрінуться команди ветеранів «Динамо» Київ та збірна ветеранів АТО.

Після цього, о 13:30 у матчі за Суперкубок Героїв АТО зустрінуться команди SB-TEAM (ЦУ СБУ) та «Президенський полк» (ЗСУ). І закінчиться ця гра орієнтовно о 15:15. По завершенні матчу відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців та призерів Суперкубка.

А о 15:00 ми розпочнемо трансляцію із Полтави, зі стадіону «Лтава», де свій календарний матч 29-го туру Чемпіонату U-21 зіграють «Ворскла» та «Динамо».

Справа в тому, що ці дві події перетинаються у часі. Але для всіх відвідувачів нашого YouTube каналу,  яку б трансляцію вони не обрали для перегляду, будуть запропоновані обидві події, так звана «перекличка», а потім перша трансляція завершиться, а в другій буде транслюватися другий тайм матчу із Полтави.

Цей матч завершиться майже о 17-й годині, тож наш LIVE-марафон триватиме приблизно чотири з половиною години. Таким чином наші відвідувачі будуть мати можливість побачити дві різні події із різних міст.

Звісно, такий прямий ефір потребує чимало творчих та інженерних сил, для його реалізації ми маємо задіяти більшу кількість операторів, ніж є у розпорядженні нашого клубного телебачення. Тому ми звернулися до професійних телевізійників у особі ведучого спортивного оператора Олександра Мартинова, аби залучити додаткові ресурси. Коментатор марафону — добре знайомий нашим постійним глядачам Юрій Кириченко. 

Оскільки наше клубне телебачення високо підняло планку прямих трансляцій, про що свідчать кількість підписників (майже 80 тисяч), позитивні відгуки нашої аудиторії, яка постійно збільшується, ми не маємо права її опускати та намагаємось робити максимально якісний продукт для вболівальників нашого клубу.

Тож, будь ласка, підписуйтесь на офіційний канал «Динамо» Київ в мережі YouTube та будьте в центрі цікавих футбольних подій!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер