Студентська Ліга ФК «Динамо» Київ повертається після зимової перерви

Студентська Ліга ФК «Динамо» Київ повертається після зимової перерви

Родзинкою турніру є місце проведення матчів за третє місце та безпосередньо фіналу – стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Саме на цій легендарній арені в останніх числах травня студенти вирішують суперечку, хто ж стане володарем чемпіонських медалей та кубка, а також борються за грошову премію від президента ФК «Динамо» Київ Ігоря Суркіса.

Дуже точно рівень турніру охарактеризував віце-президент Федерації футболу України, президент Федерації Футболу м. Києва Ігор Кочетов: «Турнір чудовий, проходить уже багато років. Традиційно має великий попит у студентських футбольних команд. Найголовніше - це те, що він проходить у безкомпромісній боротьбі. За пристрастями, що вирують на полі, здається, що перебуваєш на матчі Ліги Чемпіонів!»

До Вашої уваги коментар капітана команди Київського національного університету ім. В. Гетьмана, переможниці попереднього розіграшу Студентської Ліги, – Артема Романюка:

«Міжсезоння проходить дуже активно, не можна сказати, що перенасичене тренуваннями, але ми намагаємося повернутися в гідну фізичну форму, яка забезпечить нам високі результати! Ми проводили дуже напружений спаринг із командою Фан-клубу Динамо, поєдинок відбувся на легендарній базі Динамо в Кончі-Заспі, команда КНЕУ в ньому здобула перемогу. Я вважаю, це була чудова можливість прийти до тями після зимових свят та налаштувати свій бойовий дух. Щодо того, чи скучили ми за іграми Ліги, відповідь однозначна – так, як і всі футболісти після зимової перерви. Чекаємо з нетерпінням на початок сезону. А щодо цілей на другу половину можу сказати, що вони в нас дуже скромні – перемогти другий рік поспіль у Лізі й довести, що економісти у нас у країні можуть не лише державу розвивати, а й бути чемпіонами у футболі!»

Коментар капітана команди Київського національного університету технологій та дизайну Сергія Мандровського:

«Наша команда з четверга починає другий підготовчий збір. Готуємося вже безпосередньо до сезону. На жаль, спарингів поки не проводили, але вже з наступного тижня ми проведемо кілька ігор. Звичайно, що ми скучили за матчами Студентської Ліги, чекаємо з нетерпінням на продовження турніру! У нашої команди мета виграти Студентську Лігу, а також потрапити до трійки найкращих команд чемпіонату Києва та вийти до плей-оф чемпіонату України!

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер