Студентська Ліга ФК «Динамо» Київ: анонс поєдинків 1/2 фіналу

Студентська Ліга ФК «Динамо» Київ: анонс поєдинків 1/2 фіналу

Стартовий свисток першого поєдинку прозвучить о 18:00. Студенти Київського національного університету ім. Т.Шевченка прийматимуть студентів з Київського національного економічного університету ім. В.Гетьмана.

У другому півфінальному протистоянні поміряються силами студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України та Національного педагогічного університету. Матч відбудеться о 19:00.

Шлях суперників до 1/2 фіналу:

«КНУ»:

Команда Київського національного університету ім. Тараса Шевченка посіла перше місце в групі B, набравши 6 очок і обійшовши на своєму шляху команди Національного університету біоресурсів і природокористування, Національного транспортного університету, а також команду Фан-клубу ФК «Динамо» Київ. У груповому етапі команда з «Червоного університету» забила 10 м'ячів, а пропустила всього 3.

На стадії чвертьфіналу студенти Київського національного університету ім. Т.Шевченка лише в серії пенальті 2:1 виявилися сильнішими за колег з Київського національного університету будівництва та архітектури.

«КНЕУ»:

Київський національний економічний університет у групі C виявився другим, пропустивши вперед Київський національний університет технологій та дизайну. За бортом турніру студенти КНЕУ залишили команди Національного медичного університету та чемпіонів минулого сезону – Національний університет державної податкової служби України. У груповому етапі команда студентів-економістів забила 8 м'ячів і пропустила 4.

У чвертьфіналі Студентської Ліги ФК «Динамо» Київ команда Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана перемогла Київський національний університет ім. Бориса Грінченка з рахунком - 2:1.

«НУБІП»:

Студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України посіли друге місце в групі «B», так само набравши 6 очок, пропустивши вперед команду Київського національного університету ім. Т. Шевченка. За бортом турніру в групі «В» залишилися команди Національного транспортного університету та Фан-клубу ФК «Динамо» Київ. У матчах групового етапу команда Національного університету біоресурсів і природокористування України забила 6 м'ячів і пропустила один.

Останній квиток до півфіналу на стадії 1/4 фіналу розігрували представники «НУХТ» та «НУБІП». З мінімальним рахунком (1:0) перемогу і вихід до півфіналу Студентської Ліги святкували студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України.

«НПУ»:

Національний педагогічний університет посів друге місце в групі «D», пропустивши вперед студентів Київського національного університету ім. Б.Грінченка. За бортом турніру команда «педагогів» залишила команду Національного авіаційного університету, а також студентів Київського національного університету культури і мистецтв. За період групового етапу студенти Національного педагогічного університету забили шість м'ячів і пропустили рівно стільки ж.

Суперником «НПУ» на чвертьфінальній стадії були студенти Київського національного університету технологій та дизайну.Переможцями виявилися студенти-педагоги, які в основний час розписали мирову нічию (1:1), а в серії післяматчевих пенальті вибороли путівку до півфіналу.

Любомир Смага – капітан команди Київського національного університету ім. Т. Шевченка:

- Суперника поки не розбирали, але думаю, що приступимо до цього у п`ятницю. Впевнений, що тренерський штаб вивчав суперників і зможе нам підказати, як краще зіграти проти цієї команди.

Настрій у команди перед грою хороший. Плануємо зіграти відповідно до своїх можливостей. Звичайно, всі хочуть вийти у фінал.

Олександр Лукашук – капітан команди Київського національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова:

- Суперник хороший, непростий, буде цікаво з ними грати. Думаю буде дуже запекла боротьба на футбольному полі, гідна  півфіналу. Настрій у команди бойовий. Хлопці налаштовані вийти до фіналу. Суперника не вивчали, так як впевнені у своїх силах!

Сергій Романчук – капітан команди Національного університету біоресурсів і природокористування України:

- НПУ ім. Драгоманова – серйозний організований суперник, з яким ми неодноразово зустрічались у Чемпіонаті та Кубку міста Києва серед студентів. Кожне наше протистояння веде за собою запеклу боротьбу та надзвичайні емоції. Результати цих ігор завжди різні, тому визначити хто з нас вийде переможцем дуже важко.

Знаємо, що «драгоманівці» серйозно готуються й налаштовуються на цю зустріч, вони вже зіграли свій перший офіційний матч цього року, де здобули перемогу.

Хлопці налаштовані рішуче, прагнуть лише перемоги. Коли нам вдалося пройти «харчовиків», ми побачили, що здатні протистояти сильним суперникам. Сподіваємось, що і в півфіналі нам знову посміхнеться вдача, будемо намагатися показати красивий комбінаційний футбол і тим самим дати гідну відсіч суперникам.

Артем Романюк – капітан команди Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана:

Відносно суперника можу сказати, що ми детально вивчили їхню манеру гри, ми налаштовуємося абсолютно на кожного суперника з усією серйозністю і доказом тому є наші прекрасні результати у всіх матчах. Суперник гідний, з хорошим потенціалом, а поле і м'яч покажуть, хто правий, а хто винен.

До фіналу ми йшли багато років і зараз у нас залишився останній крок. Я можу стверджувати що ми зробимо все можливе, віддамо останні сили на полі, щоб потрапити до цього фіналу і виграти кубок 2016 року. Я пишаюся тим що у нас є така дружна і сильна команда, як збірна КНЕУ і впевнений в кожному з хлопців.

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер