Студентська Ліга ФК «Динамо» Київ: анонс другого матчу 1/4 фіналу

Студентська Ліга ФК «Динамо» Київ: анонс другого матчу 1/4 фіналу

А вже 18-го березня манеж навчально-тренувальної бази ФК «Динамо» Київ у Кончі-Заспі прийме другий матч 1/4 фіналу Студентської Ліги ФК «Динамо» Київ, в якому Київський національний університет ім. Тараса Шевченка зіграє з Київським національний університетом будівництва і архітектури.

Шлях до 1/4 фіналу:

Команда Київського національного університету ім Тараса Шевченка посіла перше місце в групі B набравши 6 очок і обійшовши на своєму шляху команди Національного університету біоресурсів і природокористування, Національного транспортного університету, а також команду Фан-клубу ФК «Динамо» Київ. У груповому етапі команда з «Червоного університету» забила 10 м'ячів, а пропустила всього 3.

Команда Київського національного університету будівництва і архітектури з 6 очками посіла друге місце в групі А, пропустивши перед собою команду Національного університету харчових технологій. Залишили ж позаду студенти-будівельники команди НТУУ «КПІ» та Університету сучасних знань. Забила команда 15 м'ячів, а пропустила 5.

Любомир Смага, капітан команди Київського національного університету ім. Тараса Шевченка:

- Підготовка до матчу йде повним ходом. Команда знаходиться в хорошому настрої і зробить все можливе для виходу до наступної стадії турніру. Підготовку до весняної частини сезону ми почали в кінці січня, тому у нас було достатньо часу, щоб відновити свої кращі кондиції. Нам не вперше грати в такому відповідальному матчі, тому з моральним духом все в порядку.

З приводу суперника можемо сказати, що це хороша команда з добре поставленою командною грою. Впевнені, що буде не просто, але суперник нам не страшний.

Вважаємо, що у нас зараз досить хороша команда. І мотивація зіграти в фіналі на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського повинна допомогти нам в найближчому матчі. Намагаємося рухатися від матчу до матчу і домагатися максимуму в кожному з них. Поки нам не все вдавалося, але ми віримо в свої сили і хочемо перемогти в турнірі.

Віталій Штакал, капітан команди Київського національного університету будівництва і архітектури:

- Всі хлопці з нетерпінням чекають відновлення турніру після зимової перерви. Відразу з початком занять в університеті розпочалася і підготовка до весняної частини футбольних змагань, проходять ігри з міні-футболу та чемпіонат міста, так що до цього часу всі футболісти вже знаходяться в хорошому ігровому тонусі.

Суперника, якщо чесно, знаємо погано. Шкода, що немає можливості дістати відеозаписи їхніх ігор і підготуватися тактично. Але нас вони теж майже не знають - тим цікавіше буде гра. Завдання? І тренер, і ми будемо задоволені лише найвищими місцями, по-іншому не може бути, інакше який сенс грати. Очікую видовищної гри і, дуже сподіваюся, позитивного результату для моєї команди.

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ

* фото В.Раснер

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер