Студенти КУ ім. Бориса Грінченка відвідали стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського

Студенти КУ ім. Бориса Грінченка відвідали стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського

Перше, з чим ознайомилися гості – пам’ятник Валерію Лобановському – легенді клубу, як гравцю, так і тренеру. Далі вони зосередили увагу на пам’ятнику, встановленому на честь київських футболістів, які брали участь в Матчі смерті.

Після цих пам’яток студенти слідували до музею «Динамо». У ньому відвідувачі побачили велику кількість трофеїв різних епох та зі своєю історією, серед яких - Суперкубок України, який «Динамо» виграло 21 липня цього року. Наступним пунктом екскурсії була господарська роздягальня, де студенти мали змогу відчути «динамівський» дух, посидівши на тих місцях, де різні покоління гравців нашого клубу знаходилися за мить до початку матчу. І, як ці ж самі гравці, вийшли до стадіону, на якому було проведено не одну тисячу футбольних поєдинків.

Останньою зупинкою ексурсії було приміщення Фан-клубу, де присутні мали змогу сфотографуватися з найбільшою колекцією в Україні шарфів, футболками різних гравців та іншими трофеями клубу. З позитивними емоціями вони залишили стадіон і пообіцяли завжди підтримувати улюблений клуб.

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер