Студентський сектор – підтримка команди ще активніше та креативніше!

Студентський сектор – підтримка команди ще активніше та креативніше!

Організований зовсім нещодавно, він стає все популярнішим і активнішим. Завдяки спеціальній програмі лояльності, розробленій Фан-клубом ФК «Динамо» (Київ), багато студентів мають можливість потрапити на стадіон за спеціальними запрошеннями, беручи участь у різних заходах Фан-клубу.

На матчі групового раунду Ліги Чемпіонів УЄФА проти французького ПСЖ, який відбувся 21-го листопада на НСК «Олімпійський», студенти проявили свою креативність в прагненні підтримати київське «Динамо». На цьому матчі всі філії Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ), які складають основу студентського сектора, підготували банери на підтримку улюбленої команди.

Серед інших девізів особливо виділявся банер Київського національного університету будівництва і архітектури з написом - «Наш Блохін краще Марадони, а «Динамо» краще «Барселони». Багато ВУЗів підготували банери, в яких йшлося про одне - щиру любов до київського «Динамо» і підтримку його в будь-яких ситуаціях!

І нехай активна підтримка студентського сектора в цей день не допомогла команді перемогти. Але, ми впевнені, гравці команди повинні знати - студенти провідних київських ВУЗів - за «Динамо»!

www.fcdynamo.kiev.ua

 

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер