Студентська Ліга ФК «Динамо» Київ: час 1/4 фіналу

Студентська Ліга ФК «Динамо» Київ: час 1/4 фіналу

У ньому зустрінуться команди Київського національного економічного університету та Київського університету імені Бориса Грінченка.

Розповімо про шляхи двох суперників до 1/4 фіналу турніру:

Студенти Київського університету імені Бориса Грінченка впевнено посіли перше місце в групі D, обійшовши Національний педагогічний університет, команду Національного авіаційного університету, а також студентів Київського національного університету культури і мистецтв. Під час групового етапу команда університету імені Бориса Грінченка забила 15 м'ячів, а пропустила всього лише 6.

Київський національний економічний університет у групі C виявився другим, пропустивши вперед Київський національний університет технологій та дизайну. За бортом турніру студенти Київського національного економічного університету залишили команди Національного медичного університету та чемпіонів минулого сезону - Національний університет державної податкової служби України. За час групового етапу команда студентів-економістів забила 8 м'ячів і пропустила 4.

Євген Миколаюк, капітан Київського національного університету ім. Бориса Грінченка:

- Підготовка до весняної частини турніру йде повним ходом, тренуємося з середини січня, іноді навіть по два рази на день. Суперника, Київський національний економічний університет, знаємо добре, доля зводить нас з ними щороку. Я вважаю, що шанси на перемогу рівні у всіх - це футбол, тут може бути що завгодно. Але я впевнений, моя команда буде грати кожен матч як останній, і ми готові віддати всі сили, щоб пройти якомога далі в турнірі. Перед нами стоїть чітке завдання - перемога в Студентській Лізі «Динамо» Київ. По-іншому і бути не може, інакше, навіщо тоді грати.

Артем Романюк, капітан команди Київського національного економічного університету:

- Щодо підготовки до турніру - можу сказати, що вона у нас практично не зупиняється. Природно, на Новорічні свята був місяць відпустки, після якого хлопці почали відразу включатися в роботу і набирати форму, як фізичну, так і моральну, оскільки суперники серйозні. Рівень турніру високий, а ми завжди налаштовуємося виключно на перемогу. Підготовка проходить переважно у вигляді тренувань в залі, не буду відкривати всі секрети з приводу їхньої кількості та методики, але вони дають хороший результат.

Нам немає необхідності додатково вивчати суперника, ми і так прекрасно їх знаємо - спільна футбольна історія з Київським університетом імені Бориса Грінченка довга і насичена, за напруженням пристрастей і прояву емоцій на полі її можна порівняти з битвою таких футбольних титанів як «Динамо» та «Шахтар». Суперник сильний, гідний, так само як і ми, завжди прагнемо до перемоги. Їхній безперечний козир – чудовий капітан Євген Миколаюк, завдяки якому ця команда досягла високих результатів.

На жеребкуванні турніру у мене брали інтерв'ю і задали питання, чи є у нас шанси вийти з групи. Тоді я з абсолютною впевненістю сказав, що з групи ми вийдемо. Так і вийшло. Зараз складно робити прогнози, але я знаю одне - наша збірна КНЕУ за останні шість років стала родиною, це велика частина життя багатьох хлопців, ми не просто граємо у футбол на турнірах, ми цим живемо, разом вчимося, разом відпочиваємо, підтримуємо зв'язок з гравцями, які вже завершили свою «кар'єру» в збірній, і саме тому я впевнений, що кожен з нас буде до останньої секунди битися на футбольному полі і зробить усе, щоб ми перемогли. До того ж, у нас прекрасні тренери - Бич Геннадій Володимирович і Саботюк Сергій Анатолійович. Так що можна з упевненістю сказати - ми переможемо!

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер