Студентська Ліга ФК «Динамо» Київ: заключний матч 1/4 фіналу

Студентська Ліга ФК «Динамо» Київ: заключний матч 1/4 фіналу

У першому з них студенти Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана перемогли опонентів з Київського національного університету ім. Б. Грінченка з рахунком 2:1. А в другому студенти Київського національного університету ім. Тараса Шевченка лише в серії пенальті (2:1) виявилися сильнішими за своїх опонентів з Київського національного університету будівництва і архітектури. 25-го березня був зіграний третій матч Студентської ліги між командами Київського національного університету технологій та дизайну та Національного педагогічного університету. Він закінчився з рахунком 1:1 в основний час, а в серії післяматчевих пенальті сильнішими виявилися студенти-педагоги.

1-го квітня манеж УТБ ФК «Динамо» Київ прийме останній чвертьфінал Студентської Ліги ФК «Динамо» Київ, в якому студенти Національного університету харчових технологій поміряються силами зі студентами Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Шлях суперників до 1/4 фіналу:

Команда Національного університету харчових технологій посіла перше місце в групі «А», з 6 набраними очками обійшовши команди Київського національного університету будівництва і архітектури, Київського Політехнічного університету і Університету сучасних знань. За час групового етапу «харчовики» забили 19 м'ячів, а пропустили в свої ворота лише один.

Студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України посіли друге місце в групі «B», так само набравши 6 очок, пропустивши перед собою команду Київського національного університету ім. Т. Шевченка. За бортом турніру в групі «В» залишилися команди Національного транспортного університету та Фан-клубу ФК «Динамо» Київ. У матчах групового етапу команда Національного університету біоресурсів і природокористування України забила 6 м'ячів і пропустила один.

Тренер команди НУХТ Вадим Степанюк:

- Підготовка проходить дуже добре, наша команда знаходиться у відмінній формі. Зараз ми беремо участь в Чемпіонатах міста Києва та України по футзалу. Підготовка до сезону почалася ще в січні, як тільки ми вийшли на навчання після канікул. Суперника знаємо дуже добре, ігри між нашими командами проходять важко, ніхто не любить програвати. Так що чекаємо серйозну гру.


Шанси хороші, єдине, що може нам перешкодити - фізична втома гравців, адже на момент гри в п'ятницю для нашої команди це буде шоста гра за п'ять днів. Зараз доводиться грати по дві гри в день, так як виступаємо в різних чемпіонатах. Завдання на цей турнір - тільки перше місце. Будемо виходити на поле і доводити своєю грою.

Капітан команди НУБіП Сергій Романчук:

- Хлопці скучили за великим футболом і з нетерпінням чекають початку другої частини сезону. Протягом трьох тижнів проводяться інтенсивні тренування в поєднанні з іграми в чемпіонаті Києва з футзалу, тому можна сказати, що хлопці набирають кондиції. Що стосується нашого суперника, ми неодноразово зустрічалися на полях Києва. НУХТ сильна і організована команда, яка складається з технічних гравців, тому нам буде нелегко в цьому протистоянні.

Щодо шансів на прохід далі, поки важко щось сказати. Це футбол, може статися що завгодно. «Харчовики» вже перемагали в цьому турнірі, тому їх можна вважати фаворитами, але ми будемо намагатися нав'язати гідну боротьбу. Ставимо перед собою високі цілі, але зараз найголовніше пройти в півфінал.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер