Стратегічне партнерство КП «Київпастранс» та ФК«Динамо» (Київ)

Стратегічне партнерство КП «Київпастранс» та ФК«Динамо» (Київ)

Найбільше транспортне комунальне підприємство «Київпастранс», яке надає послуги з перевезення пасажирів у громадському наземному транспорті міста, та ФК «Динамо» (Київ) наразі започаткували соціальний проект «Транспорт для вболівальників з обмеженими фізичними можливостями».

Першим кроком спільної діяльності є надання соціального транспорту для перевезення вболівальників з обмеженими фізичними можливостями клубу «Динамо», які прагнуть безпосередньо брати активну участь та підтримати улюблену команду на стадіоні НСК «Олімпійський» у заключних домашніх матчах «Динамо» сезону 2015/16.

Перший домашній матч сезону 2015/16, до якого долучається КП «Київпастранс», відбудеться 10 квітня 2016 року на НСК «Олімпійський», де команда ФК «Динамо» (Київ) проведе свій матч проти луцької «Волині».

Надалі, в новому футбольному сезоні 2016/17, буде продовжено плідну співпрацю між КП «Київпастранс» та ФК «Динамо» (Київ) у різноманітних напрямках. Сподіваємося, що завдяки реалізованим між ФК «Динамо» (Київ) та КП «Київпастранс» проектам, ще більше вболівальників зможуть відвідати стадіон та підтримати команду на шляху до чемпіонських трофеїв!

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер