Старт першого збору – 2022

Старт першого збору – 2022

Сьогодні для київського «Динамо» розпочався перший зимовий міжсезонний збір, який наша команда проводить в Іспанії.

Ще вранці гравці прокинулися на базі «Динамо» у морозному Києві, а вже увечері тренувалася на ідеальному газоні тренувального комплексу в провінції Аліканте на південному сході Піренейського півострова.

Іспанія зустріла гостей із України сонячною та помірно теплою погодою. Після чотирьох годин польоту динамівці приземлилися в аеропорту Мурсії, де окрім чартеру з України на цей час не вирушав і не прибував жоден літак.

Швидко отримавши багаж, «біло-сині» вирушили до готелю La Finca Golf, розташованого поблизу муніципалітету Альгорфа, що у провінції Аліканте. 

На території, що примикає до готелю, розташований футбольний тренувальний комплекс, на полях якого у найближчі 10 днів і працюватиме команда.

Після заселення готелю на гравців чекав обід та відпочинок, а за кілька годин динамівці вже прибули на тренувальне поле для першого заняття на першому зимовому зборі. 

Мірча Луческу одразу почав оглядати володіння та давати вказівки асистентам, аби ті готували плацдарм для вправ, тоді як гравці розпочали розминку під керівництвом тренера з фізпідготовки Віталія Кулиби.

Саме заняття видалося насиченим і складалося з комплексу різноманітних вправ. Гравці чергували вправи на швидкість, бігову роботу та роботу з м'ячами у групах. Голкіпери переважно працювали окремо під керівництвом Михайла Михайлова, проте в ігрових серіях залучалися до групи.

За індивідуальною програмою займалися Артем Бесєдін, який відновлюється після тривалої перерви, а також Карлос де Пена, який під час відпустки переніс COVID. Артем працював з тренером-реабілітологом у тренажерному залі, розташованому  прямо біля футбольного поля. Потім разом із Карлосом вони виконували бігову роботу на натуральному газоні.

Вже з першого дня команда втягнулася у робочий ритм практично без адаптації, хоча перехід зі штучного газону на натуральний, звичайно, не можна вважати легким. Тим не менш, відпочивати нема коли: у другий день збору «біло-сині» проведуть два тренування, перше – у залі на території готелю, а вечірнє – на футбольному полі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер