Станіславу Богушу – 25!

Станіславу Богушу – 25!

Як же швидко скромний хлопець, вихованець запорізького футболу, примусив говорити про себе. Ще три місяці тому Станіслав, відновившись після важкої травми, благополучно захищав ворота «Металурга», лише в мріях будуючи грандіозні плани. Паралельним курсом йшло «Динамо», яке із труднощами подолало бар'єр у вигляді «Дрогеди» і вирішило терміново підсилити воротарську позицію.

В перших матчах звиклий до Шовковського столичний уболівальник з усмішкою поглядав на новачка Богуша, бачивши в ньому чергового дублера СаШо. Примусити змінити про себе думку Станіслав міг одним – надійною грою. Поки йому це вдається вище за всякі похвали. Приведемо лише «суху» статистику. В одинадцяти проведених за «Динамо» матчах Богуш пропустив два м'ячі! У Лізі чемпіонів у трьох поєдинках з кожною із команд групи лише один. Зовсім оптимістично виглядають показники кіпера в чемпіонаті України. Чи жарт, в семи поєдинках за столичний клуб Стас пропустив нуль м'ячів!

Говорять, новачкам щастить. Богуш статус новачка підкріпив блискучими діями у воротах, безстрашною грою на виходах, грамотними підказками захисникам.

«Станіслав, казка продовжується?» - поцікавилися після гри з «Порту» у Богуша журналісти. «Це тільки збоку здається, що це казка, – парирував воротар. – А насправді - робота, плідна праця, починаючи з 7 років. Мені довелося через багато чого пройти і багато чого пережити, щоб цього досягти».

Сьогодні Станіслав Богуш відзначає 25-й день народження. Побажаємо нашому воротарю міцного здоров'я, особистого щастя, довгих років успішних виступів за «Динамо» і більше матчів із таким приємним нулем в графі пропущені м'ячі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер