»Сталь»: сподіваючись на перше очко

»Сталь»: сподіваючись на перше очко

Історія протистояння «Динамо» та «Сталі» у чемпіонаті України нараховує всього п'ять матчів. У всіх із них перемагали київські футболісти із загальною різницею м'ячів 2:16. У середньому за гру динамівці забивали 3,4 м'ячі, пропускаючи 0,4.

Перша очна зустріч команд відбулась у Києві восени 2000 року та завершилась перемогою господарів 2:0. Дублем відзначився Георгій Деметрадзе. Найрезультативніший матч був зафіксований навесні 2001 року в Алчевську – 5:0.

Шістнадцять м'ячів у ворота сталеварів забивали 12 гравців. Двічі це вділось зробити Деметрадзе, Родольфо, Клеберу та Реброву. В опонентів на табло висвічувались прізвища Акобяна та Касьянова.

Останню очну зустріч суперники провели у першому колі 16-го чемпіонату. У Києві «Динамо» перемогло 3:1. Наведемо склади команд та авторів забитих м'ячів:

«Динамо»: Рибка, Несмачний, Родольфо, Мандзюк, Маркович, Михалик, Юссуф, Ребров, Гусєв (Корреа, 54; Фаркаш, 66), Шацьких (Клебер, 54), Мілевський.

«Сталь»: Старцев, Грнчаров, Шуга, Окуново, Грубелич, Гаврюшов, Касьянов (Сернецький, 71), Горбушин (Акобян, 81), Гомес, Окана-Стазі (Цимакурідзе, 46), Біто.

Голи: Михалик (20), Ребров (59 с пен), Клебер (82) - Касьянов (37).

Матчі «Сталь» - «Динамо» викликають в Алчевску помітно високий інтерес. На кожен із двох матчів приходило по 11000 глядачів. Можна не сумніватися, що 13-го травня на стадіоні «Сталь» буде аншлаг. 
 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер