Запитували – відповідаємо

Запитували – відповідаємо

Шановна редакція офіційного сайту,

Пишу вам і сподіваюся отримати відповідь на запитання: «Яким чином ви протистоїте недобросовісним сайтам, які поширюють плітки та домисли навколо головного тренера та гравців команди?».

Віктор, Київ


Шановний Вікторе,

Ви поставили питання, яке турбує дуже велику кількість уболівальників київського «Динамо». Справді, судячи з матеріалів, які публікують певні українські й не лише сайти, проти футболістів команди та головного тренера ведеться справжня інформаційна війна (що вкрай загострюється в період пауз та трансферних періодів), мета якої заробити на неперевіреній інформації якомога більше входів на ці сайти та залучити шляхом такої «популярності» замовлення на рекламу.

Головних редакторів мало хвилює елементарна порядність стосовно до футболістів, адже розміщуючи кричущі заголовки зі скопійованими матеріалами та задаючи, таким чином, тематику обговорення, вони в першу чергу думають не про клуб та його інтереси, а просто про те, як можна на цьому заробити. Під час цього міжсезоння об'єктами інсинуацій стали Олег Блохін, Юнес Беланда, Дьємерсі Мбокані, Браун Ідейє, Мігель, Сергій Люлька, Віталій Буяльський, Роман Яремчук та інші динамівці.

Особливо кричущим був текст, передрукований із якогось нігерійського сайту, в якому були спаплюжені слова Брауна Ідейє (на фото). Наше втручання призвело до якнайшвидшого спростування з боку самого форварда «Динамо», але ж за ті дні, що велася дискусія на сайтах, що смакували цю інформацію, скільки ж зла було виплеснуто на нападника нашого клубу, який ні про що не підозрював. Те ж саме стосується й Юнеса Беланди, який був змушений спростовувати чутки про те, що він зібрався до турецького «Бешикташа» або має намір повернутися до Франції. Мбокані відправляли до цілої низки англійських клубів та навіть московського «Спартака», відверто проігнорувавши його заяву, що він відданий київському «Динамо».

Можемо вас запевнити, що офіційний сайт «Динамо» (Київ) переглядає всі інформаційні матеріали про клуб, його гравців та керівництво, й вживає необхідні дії для того, щоб зберегти для вас право на правдиву інформацію про улюблений клуб.

Ми їх не афішуємо, а проводимо системну роботу щодо захисту наших тренерів та футболістів для того, щоб вони могли повністю присвятити себе досягненню поставлених завдань на футбольних полях, адже мета в нас одна – сильне київське «Динамо»!

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер