Спадщина Валерія Лобановського. Погляд із Фінляндії

Спадщина Валерія Лобановського. Погляд із Фінляндії

Кілька днів у нашій країні перебували журналісти фінського видання «Helsingin Sanomat». Основною їхньою метою був матч відбіркового раунду до ЧС-2018 між Україною та Фінляндією, що відбувся в Одесі, але перед цим вони завітали до Києва, щоб зробити матеріал про Валерія Лобановського, який згодом вийшов під назвою «Київське «Динамо» та спадщина Валерія Лобановського».

Готуючи його, наші скандинавські колеги зустрілися у столиці України з Леонідом Буряком та Олексієм Михайличенком, які виступали під керівництвом Лобановського.

Вони також поспілкувалися з донькою славетного тренера, Світланою, аби краще зрозуміти, якою людиною був Валерій Васильович по життю.

- У Фінляндії вважають Валерія Лобановського одним із найвеличніших тренерів в історії футболу. Тому, звичайно, перебуваючи в Україні, журналісти не могли втратити можливості поспілкуватися з людьми, які особисто знали Валерія Васильовича, – його родичами, колегами, підопічними тощо. Також наші гості були дуже приємно вражені, наскільки в нас усе красиво та спокійно, сподобався наш стадіон та пам’ятник тренеру перед входом на арену – загалом, вони отримали лише позитивні враження від перебування в Києві, – поділився враженнями від спілкування з фінськими колегами представник прес-служби ФК «Динамо» (Київ) Юрій Щербицький.

* фото www.hs.fi

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер