Сотий матч Ель Каддурі

Не тільки Андрій Шевченко, який досяг позначки у сто голів за «Динамо», відзначав своєрідний ювілей за підсумками матчу 20-го туру Епіцентр-Чемпіонату України проти полтавської «Ворскли».

Круглої позначки досяг і марокканський легіонер нашої команди Бадр Ель Каддурі. Поява на полі в попередньому матчі (нагадаємо, Бадр вийшов на заміну на 38-й хвилині матчу, замінивши Ярмоленка) стала для Ель Каддурі 100-ю в рамках чемпіонату України! Відзначимо, що марокканець виступає в «Динамо» з 2002 року, у різних турнірах провівши у складі клубу 158 матчів і забивши чотири м’ячі.

Перемога над полтавським клубом стала для «Динамо» 230-ю, здобутою в рамках національної першості на своєму полі. Також підопічним Валерія Газзаєва вдалося продовжити кілька серій. Так, динамівці не програють вже у 25-ти матчах поспіль, забивають у 33-х останніх домашніх матчах, а не пропускають у рідних стінах уже впродовж 354 хвилин.

Сподіваємося, що в найближчому майбутньому ці цифри тільки будуть збільшуватися, а футболісти радуватимуть своїх шанувальників красивою грою та впевненими перемогами.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер