«Слован» уникає поразки в Тепліце

«Слован» уникає поразки в Тепліце

«Слован» гостював у «Тепліце», від якого відставав на два очки. Станом на сьогоднішній день це був матч за третє місце Гамбринус-ліги. Гра зібрала на трибунах стадіону «На Стинадлех» 6,820 глядачів та завершилася внічию 1:1, залишивши конкурентів на своїх місцях – «Тепліце» на третьому, «Слован» на четвертому.

Господарі поля відкрили рахунок наприкінці першого тайму – на 45-й хвилині у воротах «Слована» відзначився Саламі. Підопічні Ярослава Шилгави відігралися наприкінці матчу – гол на 87-й хвилині на рахунку Пімпари.

Обидва динамівці вийшли у стартовому складі «Слована». Рибалка провів на полі весь матч, а Калитвинцев був замінений на 80-й хвилині.

Якщо говорити про сезон Гамбринус-ліги загалом, то за тур до завершення першого кола в активі Сергія Рибалки 13 проведених матчів із 14-ти, зіграних командою. Сергій провів у грі 1,064 хвилини, забив п'ять голів, будучи при цьому найкращим бомбардиром своєї команди, віддав дві результативні передачі, заробив три жовті картки.

Владислав Калитвинцев, для якого, на відміну від старшого товариша, цей сезон є дебютним у чемпіонаті Чехії, взяв участь у 12-ти матчах «Слована». Ігровий час Калитвинцева становить 685 хвилин, також на його рахунку одна жовта картка.

Наступний матч «Слован» проведе 24 листопада, коли в рамках 15-го туру прийматиме празьку «Дуклу».

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер