Швидкого одужання, Олеже Володимировичу!

Швидкого одужання, Олеже Володимировичу!

І не лише футбольну. Телефони динамівського клубного офісу вже другу добу не замовкають ані на хвилину. У всіх тих, хто телефонує на вустах єдине питання: як здоров'я Олега Володимировича?

- Гіпертонічний криз не є діагнозом, це симптом, - сказав нам президент медичної клініки «Борис» Михайло Радуцький. - Звісно, було проведено ретельне обстеження Олега Володимировича Блохіна на сучасному медичному обладнанні. В результаті було встановлено діагноз - тромбоз лівої сонної артерії. Лікарями було прийнято рішення про негайну малоінвазивну операцію. Операція пройшла успішно. У даний момент Олег Володимирович почуває себе у відповідності з післяопераційним періодом.

Поряд з питанням про стан здоров'я головного тренера «Динамо», виникло і питання керівництва командою за відсутності Олега Блохіна.

- Про те, що Олегу Володимировичу потрібно операція, я дізнався сьогодні приблизно о 12 годині, - розповів нам президент клубу Ігор Суркіс. - Після розмови з Блохіним, під час якої тренер висловив побажання, щоб за його відсутності командою керував Олексій Михайличенко, я поїхав на тренувальну базу в Конча-Заспу і оголосив про це команді.

- Ігоре Михайловичу, нам відомо, що після операції Вам вдалося навіть поспілкуватися з Олегом Володимировичем...

- Так, лікарі, так би мовити, у вигляді виключення, дозволили мені хвилин на п'ять зайти в палату до Олега Володимировича. Він був у повній свідомості, впізнав мене. Перекинулися кількома словами. В клініку я приїхав зі своїм батьком Михайлом Давидовичем, невропатологом з багаторічним стажем, для того, щоб перевірити рефлекси Олега Володимировича після операції. Так от, всі рефлекси Блохіна, на думку досвідченого лікаря, прекрасні.

Дуже сподіваюся, що найгірше вже позаду. Зрозуміло, що поруч з Олегом Володимировичем, якому ми всі бажаємо якнайшвидшого одужання, знаходяться найкращі лікарі.

Прес-служба ФК «Динамо» Київ

Прес-служба ФК «Динамо» Київ щодня інформуватиме громадськість про стан здоров'я Олега Володимировича Блохіна.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер