СИДОРЧУК, БУЩАН та БУРДА нагородили переможців дитячого турніру

СИДОРЧУК, БУЩАН та БУРДА нагородили переможців дитячого турніру

Тут великий ажіотаж викликав приїзд футболістів основного складу «Динамо» Сергія Сидорчука, Георгія Бущана та Микити Бурди. У рамках програми спільних заходів Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» та Національної поліції України щодо організації та проведення фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів для дітей уразливих категорій у цьому навчальному закладі відбувся дитячий турнір - Кубок із футзалу серед дітей-вихованців інтернатних закладів.

Футболісти «Динамо» були запрошені в якості почесних гостей для нагородження переможців та призерів турніру. Діти були в захваті, побачивши своїх кумирів так близько, та залюбки скористалися можливістю поспілкуватися з ними та висловити свої емоції. «Дивися, це ж Сидорчук!», «Мені дав автограф Бурда!», «Я сфотографувався з Бущаном», - лунало то тут, то там.

Окрім господарів, які в підсумку стали переможцями турніру, у змаганнях узяли участь футбольні команди школи-інтернату № 23 та школи I-III ступенів № 36 імені С.П. Корольова.

Цікаво, що приз найкращому гравцю отримала єдина серед учасників дівчина Аріна Кравець. Її команда школи-інтернату № 23 посіла друге місце та здобула срібні нагороди.

- Не скажу, що було надзвичайно важко, можна було постаратися та завоювати перше місце, - поділилася враженнями після закінчення змагань Аріна. - Хочу висловити подяку організаторам турніру, усе було просто супер, усі отримали круті подарунки. Дуже рада, що до нас завітали футболісти «Динамо», що з ними можна поспілкуватися. Я захоплююся футболом та вболіваю за «Динамо». Уже маю фотографії з деякими гравцями, футболку, ходжу на всі домашні матчі команди на НСК «Олімпійський», а раніше на стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського.

Сама почала грати у футбол з дитинства, це вийшло само собою. А зараз уже займаюся ним професійно у футбольній школі, граю за команду дівчат. Сьогодні виступала за команду хлопців, на поблажки не розраховувала, адже розумію, проти кого виходжу грати.

Під час церемонії нагородження футболісти вручили дітям дипломи, кубки, а також спеціальні подарунки та сувеніри від ФК «Динамо» Київ. Та безцінною нагородою, безумовно, були вітальні слова від динамівців, побажання успіхів у спорті та поздоровлення із новорічними святами.

Проведення цього фізкультурно-оздоровчого, спортивного та профілактичного заходу спрямоване на пропаганду серед дітей здорового способу життя, залучення їх до занять фізичною культурою, створення мотивації на майбутнє для серйозного захоплення футболом та спортом узагалі. Крім того, це гарний спосіб попередження вчинення правопорушень дітьми та стосовно них, протидія насильства та жорстокості.

- Ми проводимо такі турніри не для звичайних дітей, а для тих, хто потребує більше уваги – це вихованці шкіл-інтернатів міста Києва, - розповіла начальник відділу ювенальної превенції головного управління Національної поліції у м. Києві, майор поліції Оксана Поплавська. – Змагання проводяться під егідою Національної поліції України за сприяння Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». Ми дуже вдячні керівництву «Динамо» та футболістам основного складу команди за те, що знайшли час до нас завітати. Такими заходами ми прагнемо залучати дітей до спорту та проводити профілактику негативних явищ серед них, які, на жаль, мають місце в нашому суспільстві. Сподіваємося, спорт загалом та футбол зокрема допоможуть дітям досягти своєї мети в житті та реалізувати свої мрії. Футболісти, які сьогодні прийшли, є для них прикладом та мотивацією. Для дітей це справжнє свято, для них важливо просто поспілкуватися зі своїми кумирами. Навіть, якби не було інших подарунків, одна ця нагода – ціла подія для них.

Після урочистої частини всі зібралися для спільного фото на пам’ять. Велике задоволення від зустрічі отримали і організатори, і юні спортсмени, і футболісти нашого клубу.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер