Шкільний день на базі «Динамо» в Кончі-Заспі

Шкільний день на базі «Динамо» в Кончі-Заспі

За підтримки Фан-клубу ФК «Динамо» близько 150 учнів Київської міжнародної школи, а також їхні батьки та викладачі, відвідали динамівську «альма-матер», провівши день, повний відкриттів та насолод.

Міжнародна школа, яка вважається однією з найпрестижніших в Україні й диплом якої визнається в розвинених країнах світу, практикує на початку кожного навчального року «тиждень дружби». Учні та вчителі виїжджають за межі школи, щоб познайомитися, подружитися та розпланувати майбутній навчальний рік.

На базі «Динамо» в розпорядженні юних гостей було все, що використовують у своїй щоденній тренувальній діяльності футболісти першої команди. Учням провели екскурсію всіма об'єктами бази, включаючи численні футбольні поля, житловий та медико-реабілітаційний комплекси, їдальню, басейн, конференц-зал та багато іншого.



У тренажерному залі, де представлено найширший вибір знарядь на всі групи м'язів, школярі з цікавістю випробували бігову доріжку та велотренажер.



У захваті були відвідувачі й від «зимового саду», в якому цілий рік ростуть сотні тропічних рослин.



А головним місцем базування гостей із Київської міжнародної школи став критий манеж. Тренери динамівської ДЮФШ приготували цікаві майстер-класи з гри у футбол, командні естафети, вікторини. Школярі, серед яких чимало іноземців, розділившись на групи, зіграли між собою у футбол.



На згадку про відвідування бази в Кончі-Заспі кожен із учнів отримав у подарунок від ФК «Динамо» свіжий номер клубного журналу, на обкладинці якого зображений кумир молоді – головний тренер команди Сергій Ребров.

Фото А.Лукацький

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер