Шкільні абонементи знаходять своїх власників

Шкільні абонементи знаходять своїх власників

Новий сезон обіцяє бути цікавим на запеклі баталії. Тому давайте всі разом підтримаємо улюблений клуб на головній арені країни – НСК «Олімпійський»!

Для наймолодших уболівальників пропонуємо шкільний абонемент «Київські Динаміки» (сектор D, блок 11). Ціна абонемента на початок сезону становить 150 гривень (з кожним проведеним матчем ціна знижується на 10 гривень).

Максим Романовський, що навчається у 209 школі Дніпровського району, міста Києва, придбав шкільний абонемент і вирішив поділитися своїми враженнями:

«Я вболіваю за київське «Динамо» з семи років. Завжди стежу за улюбленим клубом. У дитинстві футбольні поєдинки я відвідував разом із батьками, а зараз – зі своїми друзями. Раніше на домашні ігри «Динамо» (Київ) ходив рідше, але тепер, завдяки абонементу «Київські Динаміки» маю змогу відвідувати кожен домашній матч і слідкувати за грою своїх кумирів на НСК «Олімпійський».

Впевнений, що зможу знайти нових друзів саме у цьому секторі. Улюбленій команді бажаю вдачі та перемог!».

Придбати абонементи можна з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 18:00 у відділі реалізації квитків (3 поверх, 16 кабінет) ФК «Динамо» (Київ) (вул. Грушевського, 3), при собі обов’язково мати учнівський квиток.

Впиши своє ім’я в історію «Динамо» (Київ)! Стань 12-м гравцем столичного клубу!

За додатковою інформацією звертайтесь у Фан-клуб ФК «Динамо» (Київ) за контактними телефонами:

(044) 597-00-15

(044) 597-00-16

Разом до Перемоги!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер