Шість динамівців зіграли за збірну України проти Франції

Шість динамівців зіграли за збірну України проти Франції

Через кадрові проблеми, пов’язані з травмами та коронавірусом, тренерський штаб виставив на матч із «трикольоровими» експериментальний склад. Знайшлося в ньому місце і для чотирьох динамівців: місце у воротах зайняв Георгій Бущан, пару центральних захисників склали Ілля Забарний та Віталій Миколенко, а в центрі поля ближче до атаки розташувався Микола Шапаренко.

На жаль, щось протиставити французам, у яких, на відміну від «жовто-синіх», були мінімальні втрати, підопічні Андрія Шевченка не спромоглися. Уже в першому таймі гості пропустили чотири м’ячі – своє ім’я до протоколу вписав і Миколенко, відправивши м’яча у власні ворота після подачі з кутового.

Після перерви на полі з’явилися ще двоє півзахисників «Динамо»: Віктор Циганков увійшов у гру відразу після поновлення, а Володимир Шепелєв – на 62-й хвилині. Єдиний м’яч у складі «жовто-синіх» на «Стад де Франс» (де, до речі, наша збірна ще не забивала) записав на свій рахунок саме Циганков – Віктор узяв ініціативу на себе, на швидкості пройшов до штрафного майданчика та невідпорним ударом поклав м’яча в кут воріт.

Щоправда, після цього наша національна команда пропустила ще тричі та зазнала найбільшої поразки у своїй історії.

Нагадаємо, уже за кілька днів на «жовто-синіх» чекають матчі Ліги Націй: 10 жовтня підопічні Андрія Шевченка зіграють із Німеччиною, а 13 жовтня – з Іспанією.

Товариський матч

Франція – Україна – 7:1

Франція: Манданда (Маньян, 46), Павар, Упамекано (Варан, 46), Ленгле, Дінь, Камавінга (Погба, 59), Толіссо, Ауар (Грізманн, 59), Н’Зонзі, Жиру (Бен Єддер, 74), Марсьяль (Мбаппе, 46).

Україна: Бущан, Конопля, Забарний, Миколенко (Чеберко, 46), Михайличенко (Соболь, 46), Харатін, Макаренко (Шепелєв, 62), Ярмоленко (Яремчук, 62), Зубков (Безус, 71), Малиновський (Циганков, 46), Шапаренко.

Голи: Камавінга (9), Жиру (24, 34), Миколенко (39, автогол), Толіссо (65), Мбаппе (82), Грізманн (89) – Циганков (53).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер