Шостий розгром у сезоні, перший дубль Кравця

Шостий розгром у сезоні, перший дубль Кравця

Завдяки перемозі над «Волинню» в рамках 29-го туру чемпіонату України «Динамо» продовжило свою виграшну серію до п’яти матчів. Цей виграш став для нашої команди вже шостим із великим рахунком у нинішньому чемпіонаті. Причому, щоразу перемагали «біло-сині» різні команди – «Севастополь» (4 тур), «Іллічівець» (15 тур), «Кривбас» (23 тур), «Арсенал» (26 тур) та «Шахтар» (27 тур).

Як ми вже повідомляли, перший м’яч у ворота «Волині» став для Артема Мілевського 50-м голом у складі «Динамо» в чемпіонатах України. Зупинятися на своєму досягненні нападник не став, і оформив вже свій восьмий дубль у національній першості. Інший Артем, Кравець, уперше в кар’єрі забив два м’ячі в одному матчі в чемпіонаті України.

Провівши гол престижу вже в компенсований час, «Волинь» перервала домашню суху серію динамівців. Востаннє «біло-сині» пропускали на стадіоні, який названо на честь Валерія Лобановського, ще минулого року, в матчі з «Металістом». Відтоді ворота «Динамо» залишалися «на замку» впродовж 595 хвилин.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер