Шестеро динамівців із Україною U-21 перемогли «Оболонь-Бровар-2»

Шестеро динамівців із Україною U-21 перемогли «Оболонь-Бровар-2»

З 24-го до 26-го серпня команда провела навчально-тренувальний збір, на який наставник викликав 23 футболіста. Серед них і шестеро динамівців. Нагадаємо, що нещодавно подібний збір проходив з 10-го до 12-го серпня. Наставник намагається переглянути якомога більше гравців, щоб визначити основну обойму.

У вівторок тренерський штаб мав змогу переглянути за діями хлопців у товариському поєдинку проти «Оболоні-Бровар-2», який пройшов у Бучі, на полі НТБ київського клубу.

Більшість гравців провели на полі по тайму. Четверо представників нашого клубу вийшли на поле у стартовому складі: Валерій Боллденков, Роман Яремчук, а також Орест Кузик та Павло Полегенько, які виступають на правах оренди за ужгородську «Говерлу». На другу половину зустрічі на полі з’явився Олександр Азацький. Із динамівців у грі не зміг узяти участі лише Віталій Гемега, який мав невелике пошкодження спини.

Україна вийшла вперед наприкінці першого тайму: Кузик подав зліва, а Мишенко в падінні вдало замкнув передачу на дальній стійці.

Щойно розпочалася друга половина зустрічі, збірники вийшли вперед зусиллями Гребенюка. Цей рахунок зберігся до самого кінця зустрічі.

«Оболонь-Бровар-2» – Україна U-21 – 0:2 (0:1)

Україна U-21: Гриценко (Підківка, 46), Мігунов (Азацький, 46), Дуць (к) (Іллой-Айєт, 46), Болденков, Чачуа (Журахівський, 46), Яремчук, Кузик (Татарков, 46), Барилко (Страшкевич, 46; Барилко, 65), Габелок (Качараба, 46), Полегенько (Кирюханцев, 46), Мишенко (Гребенюк, 46).

Голи: Мишенко (42), Гребенюк (47).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер