Шестеро динамівців узяли участь у переможному матчі з Естонією

Шестеро динамівців узяли участь у переможному матчі з Естонією

Товариський матч збірної України проти Естонії пройшов на “Славутич-Арені” в Запоріжжі, яка вперше приймала національну команду. Усі квитки на гру були продані, тож українських збірників у козацькій столиці зустрічав 12-тисячний аншлаг. 

У стартовому складі збірної України вийшли троє динамівців: Сергій Сидорчук, Віктор Циганков та Артем Бєсєдін. 

Уже в дебюті поєдинку форвард “Динамо” міг відкривати рахунок, пробивши по воротах збірної Естонії буквально з метру, проте блискавично відреагував голкіпер суперників Ігонен. А трохи пізніше до м'яча здалеку приклався вже Сидорчук — ігровий снаряд пройшов вище воріт.

До кінця тайму українці продовжували контролювати м'яч, гольові моменти мав Бєсєдін, проте естонці надійно діяли в обороні. На довершення, на 35-й хвилині Сергій Сидорчук із “забійної” позиції не влучив по м'ячу. 

Після перерви кількість динамівців на полі збереглася, проте був проведений ряд замін. Так, Сидорчук і Циганков поступилися місцем Іванісені та Безусу відповідно, а Артем Шабанов і Віталій Буяльський вийшли замість Матвієнка та Коваленка. 

Невдовзі після появи Шабанова на полі йому довелося надавати медичну допомогу — унаслідок зіткнення естонський футболіст розбив Артему брову. Динамівець повернувся на поле та провів матч до кінця. 

А на 75-й хвилині Андрій Шевченко випустив Володимира Шепелєва замість Шахова. На той момент збірна України значно переважала Естонію за кількістю створених гольових шансів, проте м'яч уперто не йшов у ворота. 

Однак під час фінального штурму справедливість було встановлено: на 92-й хвилині після штрафного у виконанні Романа Безуса м'яч рикошетом від Сергія Зеньова влетів у ворота Естонії. 1:0 у складній зустрічі в Запоріжжі! 

Динамівські збірники в матчі з Естонією:

Артем Бєсєдін — провів весь матч

Сергій Сидорчук — провів перший тайм

Віктор Циганков — провів перший тайм

Артем Шабанов — вийшов на другий тайм

Віталій Буяльський — вийшов на другий тайм

Володимир Шепелєв — вийшов на 75-й хвилині

Віталій Миколенко, Олександр Караваєв — залишилися в запасі 

Свій останній матч цього року збірна України проведе 17 листопада в Белграді проти Сербії в рамках відбору на Євро-2020. Початок поєдинку — о 16:00 за київським часом. Нагадаємо, що результат на нашу команду вже не тисне — “синьо-жовті” достроково кваліфікувалися на чемпіонат Європи з першого місця в групі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер