Шестеро динамівців для української «молодіжки»

Шестеро динамівців для української «молодіжки»

У понеділок, 6 листопада, молодіжна збірна України збереться в Ірпені, де розпочне тренувальний збір для підготовки до матчів кваліфікаційного турніру Євро-2019. 10 листопада «синьо-жовті» вдома прийматимуть збірну Англії U-21. 14-го жовтня підопічні Олександра Головка зіграють на виїзді з шотландцями. Нагадаємо, після трьох зіграних поєдинків в активі українців 5 очок, у Англії після чотирьох зустрічей – 10 пунктів. Молодіжна збірна Шотландії має в активі три гри та 6 балів.

Усього Олександр Головко викликав 24 футболісти, шестеро з яких представляють «Динамо»: захисники: Олександр Тимчик, Богдан Михайличенко (виступають на правах оренди за  «Сталь»), Павло Лук’янчкук («Олімпік»), Олександр Осман («Карпати»), півзахисник Володимир Шепелєв, нападник Артем Бєсєдін.

Відзначимо, що напередодні офіційних матчів кваліфікації ЧЄ-2019 «синьо-жовті» провели міні-збір, який тривав з 30-го жовтня по 1-е листопада. За цей час підопічні Олександра Головка зіграли контрольний матч проти команди першої ліги «Оболонь-Бровар», у якому здобули мінімальну перемогу з рахунком 1:0. Долю матчу вирішив гол-красень з 25-ти метрів, забитий Мар’яном Мисиком на 27-й хвилині гри.

У поєдинку взяли участь і четверо динамівців: у стартовому складі на полі з’явилися Павло Лук’янчук, Олександр Тимчик та Олександр Осман. А у другому таймі на поле вийшов Богдан Михайличенко.

Україна U-21 – «Оболонь-Бровар» - 1:0        

Україна (стартовий склад): Каневцев, Лук’янчук, Маткобожик, Тимчик, Осман, Піхальонок, Чеберко, Мисик, Дудік, Швець, Біленький.

На заміну виходили: Безрук, Михайличенко, Грачов, Цимбалюк, Месхі, Прядун.

Гол: Мисик (27).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер