Шацьких відповідає критикам, «Динамо» розгромило «Волинь»

Шацьких відповідає критикам, «Динамо» розгромило «Волинь»

Чемпіони України поступово знаходять свою звичну гру. У матчі проти луцької "Волині" часом вболівальники бачили фірмовий динамівьский футбол - агресивність і винахідливість в атаці, колективний відбір м'яча в центрі поля, взаємопідстрахування в обороні. І подвійно приємно, що головним героєм зустрічі став саме Максим Шацких.

Мало хто з болільників знає, як важко Макс переживає невдачі команди і свої промахи. І при цьому одержує, часом - дуже незаслужено, зливу критики від вболівальників і тих, хто називає себе "фанатами команди". Зрозуміло, коли Шацьких не реалізовує вигідний момент, мало хто згадує його голи в єврокубках у ворота сильних суперників, ніхто не бере до уваги 97 м'ячів форварда за "Динамо" в усіх турнірах, його величезне бажання і самовіддачу на полі... Невже кращий бомбардир команди винний у всіх її лихах? Чому промахи інших динамівців списуються на "невдачу", "блискучу гру воротаря суперників" і т.д.?

Хочеться вірити, що своїм хет-триком у ворота "Волині" Шацьких змусив цих горе-критиканів замислитися й, принаймні, на якийсь час, дати Максу спокій.

У матчі проти "Волині" форвард "Динамо" показав прекрасну реалізацію гольових моментів. Причому, голи вийшли один одного кращий! На 14-й хвилині Шацьких смачно приклався до м'яча метрів з 22-х - "копаний" від штанги влетів у ворота.

У другому таймі Максим продемонстрував дива техніки. Спочатку він, одержавши м'яч на лінії штрафної, протаранив двох оборонців і красиво переграв кіпера гостей Гуменюка. А в самому кінці двобою розправився з опонентом і "вистрілив" у "дев'ятку" метрів із 15-ти.

Крім трьох голів, динамівці могли ще кілька разів відсвяткувати успіх. Свої нагоди змарнували Діого, Гавранчич, Чернат, Лєко, Белькевич, Гусєв. Не можна сказати, що лучани не атакували (Шовковський тричі продемонстрував свою майстерність), але їхні конструктивні дії були якимись сумбурними, часом складалося враження, що гості просто не вірять у можливість розпечатати динамівські ворота. Хоча, повторимося, моменти в них були й особливо можна відзначити молодих українських виконавців волинян.

У динамівців є тиждень до наступного матчу і, цілком імовірно, що за цей час рівень своєї фізичної готовності "підтягне" ряд футболістів (Клебер, Гіоане, Сабліч, Родольфо) і це, безумовно, має піти команді на користь.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер