ШАПАРЕНКО і РУСИН забили за молодіжну збірну України в товариському матчі

ШАПАРЕНКО і РУСИН забили за молодіжну збірну України в товариському матчі

Греки почали поєдинок активніше, але загалом перший тайм пройшов за повної переваги «синьо-жовтих». На 27-й хвилині після передачі динамівця Алібекова під гострим кутом на рандеву з воротарем збірної Греції виходив ще один представник нашого клубу Русин, але затягнув з ударом. На 32-й хвилині Русину таки вдалося забити, але, на думку місцевого арбітра, форвард зробив це з офсайду.

Долю зустрічі підопічні Руслана Ротаня вирішили після перерви, забивши у ворота господарів два м'ячі. Причому обидва виявилися суто динамівськими: після передачі Смирного результативним ударом здалеку відзначився Шапаренко. Став Смирний асистентом і в другому голі, який на 58-й хвилині забив Русин.

Загалом, у грі взяли участь усі п’ять викликаних для підготовки до гри динамівців. Воротарі Руслан Нещерет та Владислав Кучерук зіграли по тайму, захисник Денис Попов та півзахисник Микола Шапаренко провели на полі увес матч, а Георгій Цитаїшвілі вступив у гру на 59-й хвилині зустрічі. Також у поєдинку були  задіяні четверо футболістів, які належать «Динамо», але на правах оренди виступають за інші клуби: Ахмед Алібеков («Слован», Чехія), Богдан Лєднєв, Назарій Русин (обидва – «Зоря», Луганськ) та Євген Смирний («Колос», Ковалівка)

Товариський матч

Греція (U21) – Україна (U21) 0:2 (0:0)

Україна (U21): Нещерет (Кучерук, 46), Конопля, Попов, Бондар, Лебеденко, Алібеков (Криськів, 66), Чеберко (Назаренко, 59), Шапаренко, Лєднєв (Цитаїшвілі, 59), Топалов (Смирний, 46), Русин (Кожушко, 74).

Голи: Шапаренко (53), Русин (58).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер