»Шахтар» – «Динамо»: останній крок до фіналу Кубка України

»Шахтар» – «Динамо»: останній крок до фіналу Кубка України

Матчі між «Динамо» та «Шахтарем» практично завжди приречені на успіх. Дві команди європейського рівня, перед якими неодмінно стоять найвищі завдання, з сильним підбором футболістів і тренерами-індивідуальностями на чолі. Саме тому, незалежно від турніру і значущості поєдинку, матчі команд сприймаються шанувальниками футболу завжди «на ура».

Сьогодні команди зіграють між собою на РСК «Олімпійський» вдруге за тиждень. Не варто зайвий раз нагадувати, з яким рахунком закінчився останній візит «Динамо» до Донецька в рамках 1/2 фіналу Кубка УЄФА, і наскільки прикро було пропускати на останній хвилині матчу. Втім, матч європейського турніру – вже історія, і тепер «Шахтар» з «Динамо» будуть виборювати право виступити 31 травня в Дніпропетровську у фіналі Кубка України, в якому переможцю протистоятиме найсильніший у парі «Ворскла» – «Металіст».

Після того, як у неділю «Динамо» достроково здобуло чемпіонство, обігравши на своєму полі непоступливу «Таврію» з рахунком 3:2, настрій у футболістів помітно покращав. Тепер у хлопців горять очі і вони повні бажання зробити «дубль» – покласти золоті медалі чемпіонів до кубкової чаші. Відзначимо, що через перебір жовтих карток сьогоднішній поєдинок унаслідок дискваліфікації пропустить півзахисник «Динамо» Тіберіу Гіоане.

Нагадаємо, що поєдинок «Шахтар» – «Динамо» покаже в прямій трансляції телеканал «Україна». Початок о 19:45. Для тих уболівальників, які не матимуть доступу до телевізора, пропонуємо налаштувати комп'ютери на офіційний сайт ФК «Динамо». Тут відбудеться текстова трансляція поєдинку.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер